Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért nem pusztíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem pusztította ki a természetes kiválasztódás az alacsony, kis tömegű férfiakat, hiszen egy nőnek sem vonzóak, minden nő a magas, nagy tömegű, erős alfahímekhez vonzódik?

Figyelt kérdés
A napokban is jó néhány alacsony, kis tömegű férfit láttam és nem értem, hogy miért van ennyi, ha állítólag a magas, nagy testű fickók a vonzóak a nők számára. Vagy ezek a férfiak genetikai mutáció, rossz táplálkozás, szegénység miatt lettek ilyen "selejtek".
2012. nov. 23. 22:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Mert ezek a gének az alacsony nőkből öröklődtek meg! :)

(de gondolom ezt már írták...)

2012. nov. 23. 23:50
 22/30 anonim ***** válasza:
57%
Ezt a marhaságot, én kis tömegű vagyok és mégis rohadt könnyen csajozok. Akkor hátrány a kis tömeg hogyha te ezt elhiszed, ne itt siránkozz már ember.
2012. nov. 23. 23:52
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

A természetes kiválasztódás szempontjából a túl nagy magasság és testtömeg hatalmas hátrány. Egy alacsony és vékony férfi sokkal kevesebb táplálékkal beéri, továbbá sokkal mozgékonyabb, gyorsabb, jobb az állóképessége. A természetben nem a kigyúrt izomagy a nyerő, mert két perc alatt elfárad, a vad pedig elillan. A vékony futóalkat viszont képes végkimerülésbe hajszolni az állatokat.

Továbbá az emberi evolúció nem testtömeg, hanem intelligencia vonalon haladt. Az intelligens egyedek tudták továbbörökíteni a génjeiket, nem pedig az erősek, mert az emberi test még ha erős is gyakorlatilag teljesen védtelen szinte bármilyen állattal szemben. Az intelligencia volt az ember fegyvere...

De mi van ma? A média azt sulykolja az emberre, hogy legyél kigyúrt, legyél ostoba, és legyél bunkó, akkor vagy király... pfff és a nők ezt beveszik, szánalmas.... Mit ér a mai világban a nagy magasság és testtömeg? SEMMIT! Orvostanhallgató vagyok, ha valaki megtámad pontosan tudom, hogy hova kell döfni a kést, hogy az ellenfelem egyetlen perc alatt elvérezzen... Az intelligencia és a tudás, még mindig sokkal többet érne, mint a nyers erő, mert egyre több és több információt kellene az agyunknak befogadni, és feldolgozni, ahhoz hogy sikeresek legyünk az életben. Sajnos a médiának és a mindenkori kormányoknak azonban az intelligens állampolgár nem nyerő, mert gondolkodik és átlát a hazugságokon, nem befolyásolható, nem vesz fel hitelt stb. Persze ezt is meg lehet oldani, emeljük piedesztálra a kigyúrt izomagyú bunkót, és taszítsuk a mélybe, vessük meg azt aki akar és mer gondolkodni.

2012. nov. 24. 01:06
 24/30 anonim ***** válasza:
68%
Egyrészt mert régen alacsonyabb volt az átlagmagasság, és akik ma alacsonynak számítanak, azok régen átlagosak voltak, akik meg régen is alacsonynak számítottak, azok tényleg kihaltak. Másrészt az alacsony nők ugyanúgy kelendőek, mint a magasak, ők is örökíthetik a génjeiket. Harmadrészt régen talán nem voltak ennyire felszínesek a nők, mint manapság.
2012. nov. 24. 08:43
 25/30 anonim ***** válasza:
A testmagasságot és alkatot nem az apjuk a fiúkra és anyák a lányaikra örökítik, szerintem olvass egy kis genetikát mielőtt felteszel egy ilyen kérdést.
2017. febr. 2. 19:25
 26/30 anonim ***** válasza:
nagyon jó kérdés
2017. aug. 16. 16:22
 27/30 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Mindenkinek más az ízlése, van akinek inkább "ez" jön be, van akinek meg "az".
szept. 12. 22:02
 28/30 anonim ***** válasza:

Mert a magas férfiak sokszor választanak pici nőket és rajtunk sok múlik, főleg ami a fiúgyerekeket illeti. Olaszországban élek és látom. És itt az is teljesen tudatos és ki is mondja sok férfi, főleg mostanában, hogy azért akar magas nőt hogy ne legyenek alacsonyak a fiaik (meg a lányaik se, de elsősorban a fiaikért aggódnak).

Én 175 vagyok, az első férjem 180, olasz viszonylatban magas, főleg a korosztályában, a fiunk most 12 évesen 163, biztos hogy legalább 185 lesz. A második férjem 183, a kicsiről még nem tudok nyilatkozni mert decemberben lesz kettő de nem aggódom hogy alacsony lesz.

De vannak nagyon durván kicsi kortársai a fiamnak és mindenhol az anyuka alacsony. A legdurvább egy olyan páros ahol az anyuka 150, a férje 185 és az osztálytárs kisfiú egy fejjel alacsonyabb a fiamnál, úgy 8 évesnek néz ki, a 10 éves húga meg kb elsősnek. A kislánynál nem tragédia ha alacsony marad, de a srác tutira nem nő 165-nél magasabbra. Most jöhetnek a kommentek hogy de majd 14 évesen elhúz mint a vonatfütty, hát nem fog. Aki 12 évesen 140 centi, az nem lesz magas.

szept. 12. 22:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Szerintem valami értelmesebb helyen lenne érdemes érdeklődni, ha komolyan érdekel a téma.

Ha a külső környezet lett volna olyan, hogy semmi esélye nem lett volna túlélni alacsony embereknek, de tényleg semmi, a szaporodó képességüket amikor még nem érték el, akkor szelektálódtak volna szépen lassan ki.

szept. 13. 13:55
 30/30 anonim ***** válasza:
52%
Én a kérdező szellemi képességeivel jasonló egyedek kihalását nem értem.
szept. 13. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!