Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem pusztította ki a természetes kiválasztódás az alacsony, kis tömegű férfiakat, hiszen egy nőnek sem vonzóak, minden nő a magas, nagy tömegű, erős alfahímekhez vonzódik?
Mert ezek a gének az alacsony nőkből öröklődtek meg! :)
(de gondolom ezt már írták...)
A természetes kiválasztódás szempontjából a túl nagy magasság és testtömeg hatalmas hátrány. Egy alacsony és vékony férfi sokkal kevesebb táplálékkal beéri, továbbá sokkal mozgékonyabb, gyorsabb, jobb az állóképessége. A természetben nem a kigyúrt izomagy a nyerő, mert két perc alatt elfárad, a vad pedig elillan. A vékony futóalkat viszont képes végkimerülésbe hajszolni az állatokat.
Továbbá az emberi evolúció nem testtömeg, hanem intelligencia vonalon haladt. Az intelligens egyedek tudták továbbörökíteni a génjeiket, nem pedig az erősek, mert az emberi test még ha erős is gyakorlatilag teljesen védtelen szinte bármilyen állattal szemben. Az intelligencia volt az ember fegyvere...
De mi van ma? A média azt sulykolja az emberre, hogy legyél kigyúrt, legyél ostoba, és legyél bunkó, akkor vagy király... pfff és a nők ezt beveszik, szánalmas.... Mit ér a mai világban a nagy magasság és testtömeg? SEMMIT! Orvostanhallgató vagyok, ha valaki megtámad pontosan tudom, hogy hova kell döfni a kést, hogy az ellenfelem egyetlen perc alatt elvérezzen... Az intelligencia és a tudás, még mindig sokkal többet érne, mint a nyers erő, mert egyre több és több információt kellene az agyunknak befogadni, és feldolgozni, ahhoz hogy sikeresek legyünk az életben. Sajnos a médiának és a mindenkori kormányoknak azonban az intelligens állampolgár nem nyerő, mert gondolkodik és átlát a hazugságokon, nem befolyásolható, nem vesz fel hitelt stb. Persze ezt is meg lehet oldani, emeljük piedesztálra a kigyúrt izomagyú bunkót, és taszítsuk a mélybe, vessük meg azt aki akar és mer gondolkodni.
Mert a magas férfiak sokszor választanak pici nőket és rajtunk sok múlik, főleg ami a fiúgyerekeket illeti. Olaszországban élek és látom. És itt az is teljesen tudatos és ki is mondja sok férfi, főleg mostanában, hogy azért akar magas nőt hogy ne legyenek alacsonyak a fiaik (meg a lányaik se, de elsősorban a fiaikért aggódnak).
Én 175 vagyok, az első férjem 180, olasz viszonylatban magas, főleg a korosztályában, a fiunk most 12 évesen 163, biztos hogy legalább 185 lesz. A második férjem 183, a kicsiről még nem tudok nyilatkozni mert decemberben lesz kettő de nem aggódom hogy alacsony lesz.
De vannak nagyon durván kicsi kortársai a fiamnak és mindenhol az anyuka alacsony. A legdurvább egy olyan páros ahol az anyuka 150, a férje 185 és az osztálytárs kisfiú egy fejjel alacsonyabb a fiamnál, úgy 8 évesnek néz ki, a 10 éves húga meg kb elsősnek. A kislánynál nem tragédia ha alacsony marad, de a srác tutira nem nő 165-nél magasabbra. Most jöhetnek a kommentek hogy de majd 14 évesen elhúz mint a vonatfütty, hát nem fog. Aki 12 évesen 140 centi, az nem lesz magas.
Szerintem valami értelmesebb helyen lenne érdemes érdeklődni, ha komolyan érdekel a téma.
Ha a külső környezet lett volna olyan, hogy semmi esélye nem lett volna túlélni alacsony embereknek, de tényleg semmi, a szaporodó képességüket amikor még nem érték el, akkor szelektálódtak volna szépen lassan ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!