Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Léteznek még olyan nők, akik...

Léteznek még olyan nők, akik nem vetik meg a 20 év feletti szűz férfiakat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 00:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
Az extrém frizura viszont nem rossz ötlet, de a szakállt, bajuszt gyorsan felejtsd el!!!
2013. jan. 12. 01:42
 42/71 anonim ***** válasza:
nem kell szó szerint venni, hogy rájuk másznak, de olyan akkor sincs, hogy egy helyes pasi társaságát ne keresnék a lányok, mert igenis keresik
 43/71 anonim ***** válasza:
#36 Én azt mondtam hogy a jópasikra másznak rá te idióta,szövegértelmezés 1-es
 44/71 Noydra ***** válasza:
Ez meg a másik hülyeség, a gyúrás. -.-" Nem kezdem sorolni hány nem kigyúrt ismerősömnek van vagy volt barátnője. Ez az egész semmi másról nem szól mint a tehetetlenségről és a gyávaságról. Elnézést tőled is kérdező, tudom hogy nem te tehetsz erről nagyban, viszont csak te tudnál rajt változtatni. És az nem abból áll hogy itt hirdeted magad :/
2013. jan. 12. 01:43
 45/71 anonim ***** válasza:
Keresik, olyan értelemben, hogy beszélgetnek vele, de általában annyit minimum megtesz a férfi, hogy ODAMEGY! Utána már kölcsönös a dolog. De itt úgy lett feltálalva, hogy a csajok kb. megerőszakolják a helyes srácokat...
2013. jan. 12. 01:43
 46/71 anonim ***** válasza:

Most ez a gyúrás-hülyeség megy. Nem kell a csajoknak? Hajrá, gyúrni kezd! Az majd megold mindent. Közben nem néznek szét, hogy pont a kis cingárok a sikeresebbek (naná, azokat leb.zizzák, de attól csajoznak). Csajozhat a gyúrós srác is, de egyre több lánytól hallom, hogy "fúj", ha valaki felpumpálja az izmait. Mert ezek gyakran valami mutánsokká változnak át.

Aztán meg csodálkoznak, hogy mégse jött be.

Volt errefelé is egy helyes gyerek, jóképű kölyök, aztán most meg van vagy 120 kiló szegény. Már a szívével is gondok vannak. Barátnője azóta sincs (míg kis soványka volt, egy szép lánnyal voltak együtt).

2013. jan. 12. 01:45
 47/71 A kérdező kommentje:
Megkaptam privátban, hogy átlagosan nézek ki, és véletlenül sem azt, hogy helyes vagyok. Ennyi, kész vége...
2013. jan. 12. 01:46
 48/71 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló hogy oda kell mennie a csajhoz,csak azt nem tettem hozzá,mert szerintem egyértelmű
2013. jan. 12. 01:46
 49/71 anonim ***** válasza:
Kérdező,nem lehet mindenki helyes...a gyúrás teória meg tényleg marhaság,a nők 5%-nak jönnek be kifejezetten az izmos pasik
2013. jan. 12. 01:47
 50/71 anonim ***** válasza:
Elég ha van lóvéd sok esetben, akkor lesz csajod akár szexi is.
2013. jan. 12. 01:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!