Fiúk, járnátok úgy egy lánnyal, hogy az meg szeretné őrizni a szüzességét a házasságig?
az a baj az ilyen lányokkal, hogy vallásos okokból teszik, és nem meggyőződésből. a vallásosak meg általában ostoba emberek.
és a házasság csak papír, mert ha nem is végződik válással, rengeteg a megcsalás.
a házasság gyakorlatilag önmagának a cáfolója. ha létezne hűség, nem kéne szerződést kötni, hogy kitartasz a másik mellett. csak mivel alapvetően az ember egy állat, szükség van erre.
onnantól kezdve, hogy a petting meg az orál nem szex, kapsz egy szűzk.vát.
Most nem volt hozzá kedvem :/ Párszor írtam már regényt, de tapasztalataim szerint nem érdemes mert aki túl elvakultan hajtja a maga igazát vagy egyszerűen szűk látókörű annak mondhatsz bármit. Hülye vitákon pedig nem szeretném felidegesíteni magam.
Nyugodtan leszűzk***zhatsz lehet, hogy végülis igazad van de én ezt a szót azokra a tinikre szoktam használni, akik diszkóban válogatás nélkül minden férfit kielégítenek, anál is van, csak hagyományos szex nincs. Én valahogy nem érzem magam annak azért mert a komoly barátomat lepippantom néha, de persze nézőpont kérdése. A szüzesség dolog sem biztos, hogy összejön mindenesetre hajlanék rá de nem vagyok elvakult nem zárom ki a megtörténtét viszont azt mindenképpen fontosnak tartom, hogy ne "kihasználtan" kössek házasságot hanem azzal az 1-2 emberrel a "km számlálómban" akit igazán szerettem és akivel tervben volt/van a házasság.
Hol írtam, hogy bűnnek tartom? Szerintem sehol ugyanis nincs így. Szerintem édesanyám korában sem volt bűn! :O
Mint mondtam nem vallási fanatizmusból szeretnék várni vele, de minek is magyarázkodom mikor ez csak rám tartozik. A nemi élet is csak két emberre tartozik.
Abból,ahogy a 41-re válaszoltál gondoltam,hogy valami keresztény fanatik vagy,bocs tévedtem.
Ettől függetlenül még mindig erős túlzásnak érzem az "ülj le fiam,egyes" választ,mert tényleg van abban valami,amit mondott.
K. az,aki eladja a testét ill, sok férfival van dolga.
Nevetséges ez ráfogni egy szerelmével pettingelő lányra.
Ja,látom te elakadtál az utolsó sornál.
Azt mondtam,van amiben igaza van és nem azt,hogy mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!