Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, járnátok úgy egy lánnyal...

Fiúk, járnátok úgy egy lánnyal, hogy az meg szeretné őrizni a szüzességét a házasságig?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 13:15
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
52%

Hello!

Én is úgy vagyok ezzel, mint te, Kérdező (Bár a legfőbb okom nem a vallásosság). Csak annyit szeretnék mondani, hogy igen, néha én is úgy érzem, hogy ilyen gondolkodásmóddal soha nem lesz férjem. Viszont szerintem mindenkinek megvan a tökéletes párja a világban, úgyhogy ne aggódj, nekünk is lesz, csak ki kell várni, hogy megismerjük. ;) Csak türelem. :)

2013. jan. 11. 21:35
 32/49 anonim ***** válasza:
LeftBehind: Inkább ne keverjük a kettőt.
2013. jan. 11. 21:44
 33/49 anonim ***** válasza:
0%
Ez a prűdek topikja ,itt legyen legény a gáton, aki ellent mer modani hahha. Leszarom az elves majmokat, meg a szűzlányokat is magasról. Hidd el, sose fogok beleszeretni senkibe, mert engem csak az érzelem nélküli szex érdekel. Szerintem meg pont az az elmebeteg,aki tartogatja a szüzességét ilyen formában. GYógyós túlnevelt birkafajzat!
2013. jan. 11. 21:56
 34/49 anonim ***** válasza:
Leülhetsz Pistike ez egyes!
2013. jan. 11. 21:58
 35/49 anonim ***** válasza:
Járja a kénköves pokol vele. Nem azért mert ezt elítélem, hanem mert b@romira nem bírnám ki dugás nélkül. Így is 4 éve már nem dugtam.
2013. jan. 12. 02:43
 36/49 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező, lelkem rajta, nem akarlak megbántani, de elmesélek egy sztorit. Volt egy lány ismerősöm, most 15 éves és vallásos. Szintén szűzként akar férjhez menni. Megkérdezte tőlem, hogy járnék-e vele, de csak úgy, hogy szex nem lenne, de még épphogy csók se nagyon. Én felvázoltam neki azt, hogy ez egy álszentség a katolikus egyház felől (többek okának azért is, mert ismerek egy érseket, biztos forrásból tudom, hogy qrogat egy nőt). Erről ennyit. Ez egy képmutatás, az egész katolikus vallás az. Visszatérve, megmondtam neki, hogy figyelj: mi lesz ha nem illünk majd össze szexuálisan? Csak ki kellene próbálni, hogy mennyire leszünk jók egymásnak az ágyban. Erről hallani sem akart, mert azt mondta, érvelni próbált, hogy ilyen nincsen, mert ha szeretjük majd egymást, akkor a szex is jó lesz. Igen, de én elmondtam neki, hogy a szereteten belül, a szerelem is jelen van egy kapcsolatban, és a szerelem része vagy kiváltója a kémia két ember között. Na most, ha ez nincs meg, akkor a szex sem lesz zavartalan. Sőőtt. Hiszek abban, hogy két ember vagy passzol az ágyban, vagy nem. Ez ennyire egyszerű. Tapasztalataim mondatják velem, hogy csak ritka esetben történik olyan, amikor idővel egymásra érez két ember. A legtöbb esetben úgy volt, hogy vagy nagyon ráéreztem a nővel egyből, vagy felejtős volt az egész. Szerintem hülyeség ezzel büntetni magad, amikor kamasz korodban amúgy is tombolnak a hormonjaid. Hazudtold meg a szexuális vágyadat? Nyomd el, tagadd le? Az egyház hazugságra int és arra alapoz. Nevetséges!

F24

2013. jan. 12. 03:05
 37/49 anonim ***** válasza:

Igen 33-as, kösz a bemutatkozást eddig is tudtuk, hogy az vagy!

Amúgy a szerelem baromira nem akarat kérdése!

2013. jan. 12. 14:18
 38/49 anonim ***** válasza:

Már hogy ne lenne akarat kérdése a szerelem? Nagyon is az!

A vonzalom,az nem akarat kérdése, de a beteljesült vágyak=szerelem, elmélyült érzelmek az az, az csak akkor válik kötődéssé, és akkor lesz egy mélyenszántó dolog,ha te azt akarod. Ha ellököd, kizárod az életedből, akkor csak megtetszik ez meg az meg amaz,de az olyan, hogy felületes, nem jelent lószart se!

2013. jan. 12. 14:31
 39/49 anonim ***** válasza:

"Viszont szerintem mindenkinek megvan a tökéletes párja a világban, úgyhogy ne aggódj, nekünk is lesz, csak ki kell várni, hogy megismerjük. ;) Csak türelem. :)"

Kedves válaszoló!

Azon gondolkodtál már akkor miért maradnak annyian egyedül(hivők is)?tudok emberekről,akik 30 évesen szüzek és még mindig reménykednek,illetve volt egy albérlőnk,aki 38 éves és már nemsokára gyereke sem lehet kb.,van szintén egy hölgy aki húsz éve tagja egy hivő közösségnek és azóta van egyedül,már kb 50 éves. Szerintem mindegyik azt hitte van egy számára tökéletes,de ezek közül rengetegen egyedül maradnak.Miért?

2013. jan. 12. 14:37
 40/49 anonim ***** válasza:

"mert b@romira nem bírnám ki dugás nélkül. Így is 4 éve már nem dugtam."

Ilyen felfogással még vagy 10 évig nem is fogsz. 4 évig is kibírtad valahogy.

2013. jan. 12. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!