Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mi a véleményetek egy...

Lányok! Mi a véleményetek egy olyan fiúról, aki a házasságig megőrzi a szüzességét?

Figyelt kérdés
Elvi és nem vallási okokból. Jobban tudnátok tisztelni egy olyan fiút aki az igazira vár és nem adja oda magát csak úgy?
2012. okt. 22. 16:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
a nem ribancok ilyen fiút keresnek csak
2012. okt. 22. 16:12
 2/20 anonim ***** válasza:
51%
én nem tisztelném jobban semmivel. szerintem ennek semmi értelme sincs.
2012. okt. 22. 16:12
 3/20 anonim ***** válasza:
53%
ribancok lepontoztok( elso vagyok) :D
2012. okt. 22. 16:16
 4/20 anonim válasza:
36%
Én sem tisztelném jobban.
2012. okt. 22. 16:17
 5/20 anonim ***** válasza:
58%
nem, inkább azt gondolom, hogy nem illik hozzám a gondolkodásmódja. nem logikus, nincs értelme, csak valami elferdült nézetet követhet. ez az én véleményem. mellesleg nagyobb lesz a valószínűsége, hogy rossz lesz az ágyban. éés még az is elég gyakori eset, hogy az ember belekóstol a jóba, majd rájön, hogy még keveset tud, nem csak egy emberrel akarja kipróbálni a szexet. ami teljesen jogos, csak talán erre korábban kell gondolni...
2012. okt. 22. 16:17
 6/20 anonim válasza:
87%

"a nem ribancok ilyen fiút keresnek csak"

Szóval aki lefekszik a barátjával házasság előtt az rögtön ribanc?

Nagyon intelligens lehetsz.

2012. okt. 22. 16:18
 7/20 anonim válasza:
Nyilván a kérdező sok-sok dicsérő kommentet várt.
2012. okt. 22. 16:21
 8/20 anonim ***** válasza:

Pusztán ettől senki nem lesz tisztelhetőbb. Bár a nagyon bigott vallásos lányoknál ezzel tuti sikert arathatsz.

Én is megválogattam, kivel jövök össze, az illetővel hamar össze is költöztünk, jóban-rosszban együtt vagyunk (EZ SZÁMÍT), a harmadik évfordulónkon lesz az esküvőnk.

Ő volt nekem az első, Ő lesz a gyerekeim apja, szóval aki amiatt leribancoz, hogy lefeküdtem vele az esküvőnk előtt, az annyira ostoba, hogy vitatkozni sem érdemes vele...

2012. okt. 22. 16:25
 9/20 anonim ***** válasza:
A tiszteletemet ugyanúgy megkapná, mint bárki más. De nem hinném, hogy összejönnék egy ilyennel. Papnak készül ő, vagy mi a frász? :D
2012. okt. 22. 16:25
 10/20 anonim ***** válasza:

6: nem ezt mondtam

8: ha te meglátnád a mikropéniszem...nagyot lesnél :D

2012. okt. 22. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!