Ez az Ő dolga, nem dolgom, hogy elítéljek bárkit is ilyesmi miatt.
Viszont nem lehetne semmi köztünk, nekem nem szimpi ez a dolog nameg szeretek szexelni és nem akarok házasodni még nagyon sokáig...vagy talán soha.
Biztosan akad hozzá illő lány.
2012. okt. 22. 16:37
12/20 anonim válasza:
"a nem ribancok ilyen fiút keresnek csak"
Ezt akkor, hogy kell értelmezni te szerencsétlen?
2012. okt. 22. 16:43
13/20 anonim válasza:
Én egy ilyen pasit szeretnék magamnak. Én is meg akarom őrizni a házasságig. Sajnos az ilyen fiú ritka, mint a fehér holló. Szerintem sosem fogok ilyet találni. Én sokkal jobban tudnám tisztelni.
2012. okt. 22. 16:48
14/20 anonim válasza:
Én is jobban tisztelném és örülnék neki:D
De elég kicsi esély van rá,hogy ne bírja ki pl ha együtt jár fél évig egy számára tökély nővel.
2012. okt. 22. 17:00
15/20 anonim válasza:
basszus azt mondja meg valaki, minek lepontozni egy VÉLEMÉNYT? ha neked más van, írd le, a kérdező meg a lányok álláspontjára kíváncsi, nem tudom, ezen mit kell pontozni... leírtam a sajátom, ez volt a kérdés.
2012. okt. 22. 22:49
16/20 anonim válasza:
Úgy érzem mindenki el van varázsolva. ( persze lehet , hogy tévedek )
Ha egy fiú nem fedi fel magát az titkol valamit ( Pl: túl kicsi a pénisz ) valamiért lehet szégyenkezik .
Szerezz bizonyosságot , tudd meg mi a helyzet !
2012. okt. 23. 21:19
17/20 anonim válasza:
Ellenőrizni kell , valóban !
Lehet , hogy csíra, sajátos szexuális szokások , aberrált,
csúnyán görbe a pénisze .......stb Akármi is lehet
2012. okt. 24. 18:11
18/20 anonim válasza:
A nászéjszakán fog kiderülni, hogy fel sem tudja állítani a zászlót és válás lesz a vége.
2012. okt. 26. 16:49
19/20 anonim válasza:
Nem mindegy hog y a f@rka lefelé vagy felfelé görbül háttal lovagolhatod, ha lefelé görbül stb. Ki sem tud elégíteni a végén. Így m a már nem lehet csinálni az egészet. Ha nem él nemi életet lankadt pocs lesz.
2012. okt. 26. 16:51
20/20 anonim válasza:
Úristen milyen primitív véglények léteznek a világon. Gondolok itt az első válaszolóra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!