Ki szeretné házasságig megőrizni a szüzességét és miért?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 23:01
1/17 anonim válasza:
én és azért mert engem úgy neveltek,és én is úgy tarom rendjén..: hogy ne feküdjek le minden jött menttel, azzal se akivel először úgy gondolom hogy húha pedig ez lenne az igazi akkor miért ne.. hát azért ne ..
3/17 A kérdező kommentje:
Én is lecsúsztam már róla. :) Csak kiváncsi vagyok más miért dönt így.
2012. ápr. 12. 23:07
4/17 anonim válasza:
elkéstem...
de nem terveztem sosem, szerintem nem kell emiatt elfojtani a vágyakat, persze normális keretek között élni a nemi életet
5/17 anonim válasza:
Én is elkéstem már :D De nem is szerettem volna. Az katasztrófa lenne, ha házasság után derülni ki, hogy nem jó a szex a kis feleségemmel, nem lenne egy tartós kapcsolat...
6/17 A kérdező kommentje:
Párom is elég vallásos, de nem bírta ki :)
2012. ápr. 12. 23:18
7/17 anonim válasza:
nehéz dolog úgy belemenni egy házasságba úgy hogy azt sem tudja az ember hogy jó-e a másikkal vagy sem:)
8/17 anonim válasza:
sose akarok házasságot ... szal lekéstem 21L
9/17 anonim válasza:
Én ugyan nem az biztos,sőt épp ellenkezőleg,szeretnék minél több lánnyal lefeküdni mielőtt megnősülök.
De viszont én tiszteletben tartom azokat akik igen.
Azzal sem értek egyet,hogy a házasság előtt feltétlenül ki kell egymást próbálni,mert csak akkor lesz tartós.Több száz éve is szüzen házasodtak mégis sokkal kevesebb volt a válás mint ma.
10/17 Panda Péter válasza:
azért több száz éve a társadalom is rohadtul más volt. még nem volt ekkora az egyén szabadsága, és ha olyat mondtál volna hogy "női egyenjogúság" kb kiröhögnek.
pl ott voltak a érdekházasságok amikből nem lehetett csak úgy kiszállni és sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!