Fiúk, járnátok úgy egy lánnyal, hogy az meg szeretné őrizni a szüzességét a házasságig?
Nem.
Nagymamám elmesélte, az ő házasságukat: nagyon szerették egymást, leéltek együtt egy életet, szép családjuk volt, de! Szűzen házasodtak össze, és utána derült ki, hogy ő egyszerűen frigid. A férjének meg minden nap igénye volt rá. Egyiküket az frusztrálta, hogy nem akarta csinálni, másikukat az, hogy látta a feleségén, hogy nem akarja és nem élvezi.
Ha mindez házasság előtt kiderül, valószínűleg össze sem házasodnak, hanem keresnek olyan partnert, akivel tényleg klappolnak a dolgok, mert így egész életükben nem lehettek teljesen boldogok.
Na erre én nem vágyom, ezért esélyt sem akarok adni neki.
4es tevedsz! A petting ugya nem szex, de a vallasos eszmebe mar nem fer bele.. az alvas mehet, ha tenyleg alvas
Es kerdezo! A negativ valaszokkal ne torodj, ha tenyleg hivo vagy! A fiuk koreben ez valoban nem tul nepszeru, es amugyis rohadt nagy a kisertes egy-egy szituacioban, de hat ez a Te k3reszted, nem?;)
Az igazat megvallva amugy emiatt nagyonmegharagudtam az egyhazra, mert beleszol a kapcsolatomba (en nem vagyok hivo, csak a baratnom), de ne legy ajtatos.. ha hivo vagy vallald mindenet, ha nem, akkor semmit...de ne ajtatoskodj! :)
Nézd, kérdező, nekem több ilyen ismerősöm is van, akik pl. 7 évig jártak egy lánnyal, cserkészek, Istenfélő emberek, ezért nem szexeltek a hagyomágyos módon.
DE! Azon kívül volt minden (orál stb.) és a fiúk többsége 27-28 évesen jött rá, hogy mit veszített, akkor pedig átestek a ló túloldalára, feleségüket egyszerre két nővel is csalták (mondom, Istenfélő, cserkész, aktív hitélet stb.) Volt ahol a szűzen férjhez menő lány lépett ki a házasságból 1 év után, mert szexuálisan nem illettek össze.
Én is vallásos nevelést kaptam, nem is feküdtem össze fűvel-fával, de osztom Soma azon nézetét, hogy valaki szexuálisan nem illik össze a párjával, akkor az a kapcsolat hosszú távon halálra van ítélve (hacsak nem akarsz maszturbálva vegetálni).
Érdemes ezt átgondolni, mert aztán jön a "jajszegénynemakarommegbántanidenekemezígynemjó" szöveg.
A házasság nem csak papír, azonban nehogy már papír kelljen hozzá, hogy szeressük egymást és szeretkezzünk, ahogy azt általában szokták. Én pedig nem vagyok vallásos egyáltalán, nekem aztán ne írjanak szabályokat, hogy mit meg hogyan kell csinálni az esetleges barátnőmmel, legyen az a kettőnk dolga. Szerintem a "legnagyobb szeretet kimutatása" az, hogyha kimutatod, hogy szereted. Ahhoz nem kell házasság, ahogy a szexhez sem.
hát a szüzesség azt jelenti az én felfogásomban, h kuki vs. punci!
Szóval kuki vs. popó, vagy nyelv vs. punci, illetve (női) száj vs. pénisz akkor simán mehet? :D
Nincs senkim úgyhogy nem veszíthetek vele semmit, ha meg megtetszik más akkor otthagyom.
Ha szeretem is akkor meg van megoldás, megyünk az anyakönyvvezetőhöz és feleségül veszem. Elválni simán lehet bármikor ha valami nem oké később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!