Azért nem fogja soha megérteni egy vallásos nő az övével nem egyező véleményt, mert soha nem szeretkezett még. Neki a szex egy olyan rejtély, amiről csak házasság után fogja megtudni, hogy az nem feltétlen mindig jó. És ez mind a két félre igaz. Ha az egyiknek jó, attól még nem biztos, hogy a másiknak is az. Amíg az ember nem tapasztalta meg a jó és a rossz szexet, addig nem fog reálisan látni ebben a témában.
2013. jan. 11. 13:44
22/49 anonim válasza:
17-es ilyen felfogással nincs az a nő aki hozzádmegy!!
2013. jan. 11. 13:49
23/49 anonim válasza:
Akkor együtt alvás petting nélkül az már húzósabb. Nem biztos, hogy így belemennék.
2013. jan. 11. 13:50
24/49 anonim válasza:
Csak olyannal járnék. (Jelenleg foglalt vagyok.)
(Pontosítva: nem kizáró ok, ha nem szűz, de a házasságig nem szexelnék.)
27/F vallásos
2013. jan. 11. 13:52
25/49 anonim válasza:
Nem vesztem meg. Amint kiszimatólnám,hogy lakat van a lukán, repülne mint a gerlefing.
A nő elsősorban arra van,hogy a nemi életemet kiéljem rajta, és nem! nem és nem érdekel a szüzességi agymenés tradíciója. Mi a fenének nélkülözzek én mellette,ha semmit nem élvezhetek belőle. Az idő meg csak telik, még esküvő előtt összevesznék vele, aztán meg elcsesz az ember éveket az ifjúságából egy ilyenre, mikor 100 khurvát is végigdolgozhat ezidőalatt a szafaládéd.
2013. jan. 11. 14:37
26/49 anonim válasza:
Utolsó de undoritó vagy!! Az ilyeneket a farkuknál fogva lógatnám fel! Férfi társadalom szégyene!! Blööööö
Majd megváltozik a véleményed ha beleszeretsz valakibe aki magasról tojik rád végigdughatod egész Magyarországot de boldog ettől még senki nem lett. Majd rájössz hogy az élet baromira nem erről szól!!
2013. jan. 11. 14:52
27/49 LeftBehind válasza:
Véletlenül se mennék bele. Egyrész ki nem állhatom a keresztény dogmákat,másrészt házasság ellenes vagyok. Ha két ember szereti egymást,akkor együtt maradnak papír-nem papír,templom-nem templom,akkor is. Ráadásul,ha rájönnének,hogy mégse illenek úgy össze úgy ahogy gondolták,akkor intelligenciához mérten elrendezik egymás közt. Nincs bíróság,nincs pereskedés,nincs a másik vagyonának megpájázása.
2013. jan. 11. 15:08
28/49 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél derül ki, hogy hány férfinél vannak súlyos agyi bajok.
2013. jan. 11. 15:10
29/49 anonim válasza:
Ha jól szop akkor igen
2013. jan. 11. 15:11
30/49 LeftBehind válasza:
28. Igen,tényleg súlyos agyi bajnak számít ha van saját világnézete az embernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!