Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúk miért hiszik hogy a...

A fiúk miért hiszik hogy a szüzességük elvesztésével többre vihetik, mikor az ártatlanság sokkal értékesebb?

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 01:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:

ui.:

Mindenkinek a saját döntése, hogy mikor áll neki. De aki többnek gondolja magát azért, mert szűz, az legalább annyira hibásan gondolkodik, mint aki azt gondolja, hogy azért több, mert nem szűz.

Attól leszel több, ha bármely döntéseddel boldogabbá teszed magadat és másokat is.

2013. jan. 10. 09:04
 52/67 anonim ***** válasza:

20 felett már nem vallják be többnyire a srácok, 30 felett mégúgyse :)

Pedig ha bevallanák, nem néznék őket UFO-nak, mert kiderülne, hogy a szüzek vannak többségben a 25 körüli fiú korosztályban :D

Most nem részletezem, de valahol levezettem már demográfiailag, hogy ha a prostizókat nem számoljuk, akkor valahol 70-80% körül van az arány.

Szóval lehet, hogy az ismerőseitek között is sok szűz fiú van, csak nem vallja be :D

Amúgy igen, ha nálam is így alakult a dolog, márpedig így alakult, inkább megtartom az "igazi"-nak, ha lesz ilyen egyáltalán.

28/F (szűz)

2013. jan. 10. 09:06
 53/67 anonim ***** válasza:
ez a te véleményed, nem mindenkinek az ártatlanság jön be. Van olyan lány, akinek a legmenőbb bika kell (és azt akarja befogni). Én személy szerint nem gondoltam soha, hogy a szüzességem elvesztése többre visz, de ártatlan kis melegnek sem szívesen tűnök egy lány előtt, ha lehet. :)
2013. jan. 10. 09:35
 54/67 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és engem sokkal jobban zavarna ha egy olyan pasival kerülnék össze aki már 20 lyukat bejárt előttem.. abban mi a vonzó?

oké, nem fog bénáskodni, de engem vhogy jobban zavar az a szám, mint egy kis ügyetlenség...

2013. jan. 10. 09:41
 55/67 anonim ***** válasza:
az a rohadt alkonyat kábította így el a lányok gondolkodását ennyire. Fuck you Saga :D
2013. jan. 10. 09:49
 56/67 anonim ***** válasza:
jaj nem kell a színház, ti pasik meg mindenkit leribancoztok aki nem szűz.
2013. jan. 10. 09:57
 57/67 anonim ***** válasza:
tévedsz, csak azt ribancozzuk, le aki velünk nem fekszik le éppen :D
2013. jan. 10. 10:14
 58/67 I am God ***** válasza:

Ezt a lánynak üzenem, akit zavar, hogy a pasi hány lyukat sámfázott ki elötte...Gondolom ha a kedvenc pasi filmsztárod odajönne hozzád hogy "Szia cica van gazdááád?" azt mondanád neki, hogy már ne is haragudj meg baszod, de engem nagyon zavar hogy 2 nél több növel feküdtél le életedben, ezért kérlek hagyj békén...Neeeee várj biztos nem vagy szüz Brad?????

Ki ne találjad már...

2013. jan. 10. 23:42
 59/67 anonim ***** válasza:
# 47: Inkább maradok nyuszi, mint egy akkora f*szkalap, mint te már ne is haragudj!
2013. jan. 11. 08:29
 60/67 anonim ***** válasza:

"Inkább maradok nyuszi, mint egy akkora f*szkalap, mint te már ne is haragudj!"

Sok sikert hozzá!:)

2013. jan. 11. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!