Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúk miért hiszik hogy a...

A fiúk miért hiszik hogy a szüzességük elvesztésével többre vihetik, mikor az ártatlanság sokkal értékesebb?

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 01:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:

húde jó érzés lehet ha le.szop egy csaj

nekem nemkel komoly kapcsolat nekem orális sex kel egy

szőke bombázótol

2013. jan. 10. 02:02
 12/67 anonim ***** válasza:

Ezt tuti egy szűz mondja...A szex jó,senki sem akar örökre szűz maradni és csak egy szűz nem érti miért akar valaki dugni(az a fajta szűz,aki még nem kívánja).

Ezek tények.

2013. jan. 10. 02:03
 13/67 anonim ***** válasza:
kedves majmok bolygója! nagyon megharagszol ha mégse küldök képeket? bár privátban kérted, de inkább privátba sem. főleg most éjjel a fene se fog még villanyt kapcsolni, a fényképező után matatni és itt bohóckodni hogy még USB-n lementsem a képet ide, meg még a kepfeltoltes hu-ról belinkeljem, elküldjem a linket, huh, reggel lesz mire mindezt megtenném, ne haragudj! :D
2013. jan. 10. 02:03
 14/67 anonim ***** válasza:

de a herém az kicsi

apropó nálatok sincs fűtés este?

2013. jan. 10. 02:04
 15/67 A kérdező kommentje:
Az első válaszadóval el tudnám képzelni az életem. Ő megérdemelne engem és én őt. Nála a pont!
2013. jan. 10. 02:06
 16/67 anonim ***** válasza:

Nem hiszik, hanem tudják.

Egyébként én bármikor le tudom tagadni mind a 6-8 puncit, amiben megforgattam a dákómat. Viszont a szűzfarkak soha nem tudják tagadni hogy miért olyan bénák :D

2013. jan. 10. 02:07
 17/67 anonim ***** válasza:
15%
NEMBIROM KI MEGŐRÜLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK VALAKI SZO.PJON MÁRLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2013. jan. 10. 02:07
 18/67 anonim ***** válasza:
10%
21 ÉVESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN SZŰZZZZZZZZZZZZZZZZZZ VAGYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓKKKKKKKKK
2013. jan. 10. 02:08
 19/67 anonim ***** válasza:
18. ja, mert neked az fontos h béna-e vagy nem béna. hát a szerelmednek tök mindegy. te a mennyiségre mész. nem tudom, gyereknevelésről meg hasonlókról mi a véleményed, abban talán lehet, te lennél béna? :)
2013. jan. 10. 02:10
 20/67 A kérdező kommentje:
Azt hiszed a fiú szüzességét nem lehet megállapítani akkor tévedsz. Én szívesen megmutatom neked mit kell megnézni a farkadon.
2013. jan. 10. 02:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!