Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves kor környékén vagy...

Hány éves kor környékén vagy hány éves korig várjak a szüzességem elvesztésével (bővebben lejebb)?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 és fél hónapja vagyok együtt és én 16 vagyok, míg ő 22. Maximálisan megbízok benne és ha eddig várt, gondolom nem csak azért van velem, hogy jól megb*szhasson. Tudom, hogy nekem is engednem kell és igazodnom kell hozzá nem csak neki, mert úgy fog működni a kapcsolat, ha mind a ketten engedünk és alkalmazkodunk. De szerintetek ideális, korai vagy már el lehet elkezdenem 16 éves koromra a szexet? Eddig korainak tartottam a dolgot, meg a 3-3,5 hónapot meg akartam várni mindenféleképpen, mert azt olvastam, hogy egy kapcsolat annál tartósabb minél tovább várok a szexszel és, hogy lássam mennyire tűnik komolynak a fiú. Nagyon odaadó, figyelmes és nagyon szeret. Szerintem megérdemli, hogy neki adjam a szüzességem. Mit gondoltok? Alkalmas ez a kor? Ti hány éves korotokban vesztettétek el a szüzességeteket? Ha valamit nem értetek szóljatok nyugodtan.:) 16/L
2011. nov. 3. 23:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
miért kinek tartogatod magad?
2011. nov. 3. 23:54
 2/14 anonim ***** válasza:

sose értettem az ilyet, hogy miért mások véleménye alapján akarják elveszteni (vagy pont nem) a szüzességüket. ha úgy érzed hogy vele akarod elveszteni, akkor tedd azt. állandó partnerrel szerintem nem túl korai a 16 éves kor, főleg ha nem válasz rib@nccá.

17/l

2011. nov. 3. 23:56
 3/14 anonim ***** válasza:
ma már péntek van szal nem válaszolok ilyenekre
2011. nov. 4. 00:03
 4/14 A kérdező kommentje:
csak úgy érdeklődés képpen kérdeztem...
2011. nov. 4. 00:05
 5/14 A kérdező kommentje:
nem azért, mert én a többiek véleménye alapján akarom elveszteni. csupán érdekelt, hogy nem-e túl korai a dolog.
2011. nov. 4. 00:06
 6/14 Chupachups ***** válasza:
NEEE meg varj!! november 25-en indulok, 26 ra ott leszek Pesten talalkozhatunk, annyi engergiam meg biztosan lessz, addig meg varhatsz!
2011. nov. 4. 00:08
 7/14 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokra számítottam...-.-"
2011. nov. 4. 00:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már 'ideális' kor, bár még nem vagy felnőtt, azért be van nőve annyira a fejed lágya, hogy ezzel kapcsolatban tudj felelősségteljes döntést hozni. Legalább nem 13 éves naiv kislányként tetted fel ezt a kérdést:) ha megbízol benne, szereted, úgy érzed vele jó lenne elveszíteni a szüzességed, kívánod őt, akkor hajrá. Addig sem kell elkapkodni, először legyen csak petting, szépen fokozatosan. Ha ennyit tudott már várni rád, gondolom mondjuk még 1hónap nem vágja földhöz, a lényeg, hogy biztos legyél benne, hogy akarod. Ennyi:)
2011. nov. 4. 00:13
 9/14 Chupachups ***** válasza:
Ertelmeset is tudok: .........bocsi tenyleg megprobaltam..
2011. nov. 4. 00:14
 10/14 anonim ***** válasza:
szerintem várj még kb 17 leszel és megismered őt mikor kb 1éve együtt vagytok 3 hónap semmi de tényleg
2011. nov. 4. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!