Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves kor környékén vagy...

Hány éves kor környékén vagy hány éves korig várjak a szüzességem elvesztésével (bővebben lejebb)?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 és fél hónapja vagyok együtt és én 16 vagyok, míg ő 22. Maximálisan megbízok benne és ha eddig várt, gondolom nem csak azért van velem, hogy jól megb*szhasson. Tudom, hogy nekem is engednem kell és igazodnom kell hozzá nem csak neki, mert úgy fog működni a kapcsolat, ha mind a ketten engedünk és alkalmazkodunk. De szerintetek ideális, korai vagy már el lehet elkezdenem 16 éves koromra a szexet? Eddig korainak tartottam a dolgot, meg a 3-3,5 hónapot meg akartam várni mindenféleképpen, mert azt olvastam, hogy egy kapcsolat annál tartósabb minél tovább várok a szexszel és, hogy lássam mennyire tűnik komolynak a fiú. Nagyon odaadó, figyelmes és nagyon szeret. Szerintem megérdemli, hogy neki adjam a szüzességem. Mit gondoltok? Alkalmas ez a kor? Ti hány éves korotokban vesztettétek el a szüzességeteket? Ha valamit nem értetek szóljatok nyugodtan.:) 16/L
2011. nov. 3. 23:51
1 2
 11/14 ...Off válasza:
sztem akk szexelj ha ugy érzed és bízol benne és tényleg szereted olyannal ne szexelj akit nem szeretsz vagy ne mbízol benne
2011. nov. 4. 11:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :))
2011. nov. 4. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Hmm...te 16 ő 22..eddig világos...de miért akarnál még vele lefeküdni?:D sztem várj még...:D
2011. nov. 5. 01:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell várni, meg őrizgetni, mint valami kincset.

Ha szereted, és úgy érzed, készen állsz rá, akkor tedd meg!

(Hülyeség időhöz kötni, hogy majd ha már 1 éve, majd csak akkor, meg csak ha betöltötted a 17-et... Ez nem ettől függ.)

(Én 14 és fél voltam, kicsit korán történt, de nem bántam meg.)

23L

2011. nov. 7. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!