Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok. Meddig vártatok a...

Lányok. Meddig vártatok a szüzességetek elvesztésével?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy mikor barátot szereztél, akkor mennyi időbe telt, hogy ,,beadd a derekad", hogy na jó, most már készen állok. Barátnőm már az előző pasiját is ,,kínozta" 4 hónapig, mióta szakítottak eltelt már 5 hónap. Kb 2 hónapja vagyunk együtt. Még most sem érzi magát késznek rá..
2012. máj. 19. 15:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem magától a kapcsolattól is függ nagyon sok minden... viszont én akármennyire szeretném az illetőt nem feküdnék le vele 2hónap után..és szerintem ez a normális, ha szereted ne sürgesd, úgy is jelzi ha készen áll, addig meg jó recskázást
2012. máj. 19. 15:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Ümm, és petting, orál nincs addig? már ha egy szűz lányról beszélünk, elég félelmetes lehet neki csak úgy belecsapni a lecsóba

2 hónap meg lófitty, lefogadom még alap dolgokat sem tudtok a másikról

2012. máj. 19. 15:29
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha ez neked ekkora kínzás, nagyon értelmes emberke lehetsz Életke.. :) Ezer más dolog van, amibe még be kéne vezetni őt a szex terén, az miért nem jó neked?..
2012. máj. 19. 15:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és hogy válaszoljak is, mi fél évet vártunk egészen pontosan. Előtte nagyon sokat beszélgettünk, és pettingeltünk, mindketten szüzek voltunk. Az első szex meg fenomenálisra sikeredett emiatt, hogy nem siettük el, én lányként kétszer elélveztem, és ő se sült el két perc alatt...
2012. máj. 19. 15:30
 5/13 anonim válasza:
100%
En az elso baratommal fel evet vartunk es a masodikkal sem fekudtem le nagyon hamar, az a 4 honap nem is sok, orulj, hogy ilyen baratnod van:)
2012. máj. 19. 15:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap után volt petting és több mint egy év után volt szex :) azóta is együtt vagyunk, immáron 3 év és 9 hónapja :)

19/L

2012. máj. 19. 15:32
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
ugye azt vágod, hogy a nőkre hagyni a tempót elég papucs dolog? Hovatovább azt is mondhatnám, hogy ennyi időt várni a te hibád! Azt hiszi a kis egyemmeg, hogy majd az idő megoldja a dolgokat, és totális érzelmi kapcsolat alakul ki köztetek 0 befektetéssel, pusztán az idő mulása miatt. Utazz el addig nyaralni, dugj meg 20 lányt, gyere vissza 4 honap mulva, hogy szia csajos, dugunk már, letelt a négy honap. Vedd már észre, hogy a nők nagyon nem tudják, hogy mi a dörgés. Neked kell tudni helyettük is. Jó, valojában sokkal érdemesebb nem két óra alatt ágyba kerülni, de honapokat várni BETEGES. Különben is, mikortol egy pár egy férfi és egy nő? Talán nem akkortól, miután már szexeltek? És addig? Megkérdezi az egyik, hogy járunk,és a másik rávágja, hogy igen? Majd tépd ki az összes szál hajad, ha berepül egy tökös gyerek, és pár nap alatt gerincre vágja a csajod.
2012. máj. 19. 15:32
 8/13 anonim ***** válasza:
azonnal, nem is bántam meg
2012. máj. 19. 15:35
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó válaszoló: addig nem pár egy pár, amíg nem feküdtek le egymással? Elég érdekes hozzáállás...

és az érzelmi belefektetés nem= lefeketetés.

Egy idegennel is szexelhetsz, de attól még nem jártok, és nem lesztek egy hullámhosszon...

2012. máj. 19. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Isten kíméljen meg a szűz lányoktól! Lehet lepontozni.
2012. máj. 19. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!