Lányok. Meddig vártatok a szüzességetek elvesztésével?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy mikor barátot szereztél, akkor mennyi időbe telt, hogy ,,beadd a derekad", hogy na jó, most már készen állok. Barátnőm már az előző pasiját is ,,kínozta" 4 hónapig, mióta szakítottak eltelt már 5 hónap. Kb 2 hónapja vagyunk együtt. Még most sem érzi magát késznek rá..2012. máj. 19. 15:20
11/13 anonim válasza:
8 és fél hónapot vártunk, mindketten szüzek voltunk. Petting kb. 2-3 hónap után volt.
12/13 anonim válasza:
Én a szüzességemet az első barátommal,18 évesen vesztettem el,1 hónap után..Sajnálom,hogy pont vele volt az első,de hát ez van amikor az ember szerelmes.Azóta már régen szakítottunk és már több mint 3 éve eljött számomra a nagy Ő aki már lassan 2 éve a vőlegényem és 5 hét múlva már a férjem lesz :))
13/13 anonim válasza:
Én percig sem vártam! Attól cikibb nincs. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!