Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúk miért hiszik hogy a...

A fiúk miért hiszik hogy a szüzességük elvesztésével többre vihetik, mikor az ártatlanság sokkal értékesebb?

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 01:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 I am God ***** válasza:
Aki azt mondja, hogy ez a normális követendö hozzáállás, az a beteg. Nem a társadalom...
2013. jan. 10. 03:22
 32/67 anonim ***** válasza:
Senki nem fog elmenni azért k*rvázni, hogy elveszítse a szüzességét. Vagyis akinek van esze az nem. Ha egy szűz lánnyal feküdnék le először az nekem örömet okozna, hogy én lehetek nála az első és ez gondolom fordítva is igaz. Innentől pedig The God nincs értelme az írásodnak.
2013. jan. 10. 03:35
 33/67 anonim ***** válasza:
*I am God bocsánat.
2013. jan. 10. 03:35
 34/67 I am God ***** válasza:

Nincs értelme az írásomnak mert te azt mondod???

Ne viccelj már öreg...

Ha lett volna közöd nökhöz, tudhatnád, hogy a lányoknál nem nagy erény, ha a srác szüz...

K*rvázásról sem beszéltem, nem tudom hol olvastad.

2013. jan. 10. 03:38
 35/67 anonim ***** válasza:

"Ha lett volna közöd nökhöz, tudhatnád, hogy a lányoknál nem nagy erény, ha a srác szüz..."

A szűz lányoknak az és én őket keresem. Öregségtől még messze vagyok nem úgy, mint te. A többi sallangra inkább nem reagálnék.

2013. jan. 10. 03:41
 36/67 anonim ***** válasza:
Nincs olyan nő aki örülne egy szűz srácnak. Nekik Jedi bráner kell, nem padavan!
2013. jan. 10. 03:47
 37/67 anonim ***** válasza:
Jedi bráner nem szűzen kezdte? Vagy ő már az anyja hasában elvesztette a szüzességét? Szeretem ezt a sok nagyképű idiótát akik itt megmagyarázzák mi kell a nőnek. Jó lenne egy női olvasó is hozzászólna ehhez.
2013. jan. 10. 03:50
 38/67 anonim ***** válasza:
De! Viszont ha a sith jól arcon ba.., az elég kellemetlen lehet. A nő meg szimplán kiröhög mert xar voltál. Ezért sem ér semmit a férfi ártatlansága.
2013. jan. 10. 03:53
 39/67 anonim ***** válasza:

Ha SZERETSZ valakit, akkor azt nem röhögöd ki, hanem segíted. Nem k*rvákkal kell fetrengeni, mert azok persze nem szeretik a szűz férfiakat. Értsd meg, hogy egy igazi barátnő, az életed szerelme segíteni fog neked és melletted áll és nem érdekli szűz vagy-e vagy nem, ahogy téged sem érdekel, hogy ő mi. Ez a szerelem, de gondolom neked még nem sokszor volt ilyenben részed!

------------------

Kérdezőnek válasz:

Azért mert bizonyos férfiak arra büszkék, ha minél több nőt megdughatnak érzelmek nélkül! Ezzel olyan menő eldicsekedni a haveroknak, hogy igen ők az igazi csődörök. De a normálisabbja érzelmekkel teli szexet akar és nem futókalandokat. Ezek az emberek lesznek egy életre boldogok és mikor a gyerekük már kijárja az általános iskolát, addig az igazi csődör már a 40. nőt dugja és a 10. kapcsolatán van túl.

2013. jan. 10. 04:18
 40/67 I am God ***** válasza:
Pajti de mondtam is hogy varjal nyugodtan ha neked jol esik. Csak ne probald mar megmagyarazni hogy mindenki akinek egeszseges a szexualis elete az "beteg" te meg vagy a virgin
2013. jan. 10. 04:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!