A fiúk miért hiszik hogy a szüzességük elvesztésével többre vihetik, mikor az ártatlanság sokkal értékesebb?
Nincs értelme az írásomnak mert te azt mondod???
Ne viccelj már öreg...
Ha lett volna közöd nökhöz, tudhatnád, hogy a lányoknál nem nagy erény, ha a srác szüz...
K*rvázásról sem beszéltem, nem tudom hol olvastad.
"Ha lett volna közöd nökhöz, tudhatnád, hogy a lányoknál nem nagy erény, ha a srác szüz..."
A szűz lányoknak az és én őket keresem. Öregségtől még messze vagyok nem úgy, mint te. A többi sallangra inkább nem reagálnék.
Ha SZERETSZ valakit, akkor azt nem röhögöd ki, hanem segíted. Nem k*rvákkal kell fetrengeni, mert azok persze nem szeretik a szűz férfiakat. Értsd meg, hogy egy igazi barátnő, az életed szerelme segíteni fog neked és melletted áll és nem érdekli szűz vagy-e vagy nem, ahogy téged sem érdekel, hogy ő mi. Ez a szerelem, de gondolom neked még nem sokszor volt ilyenben részed!
------------------
Kérdezőnek válasz:
Azért mert bizonyos férfiak arra büszkék, ha minél több nőt megdughatnak érzelmek nélkül! Ezzel olyan menő eldicsekedni a haveroknak, hogy igen ők az igazi csődörök. De a normálisabbja érzelmekkel teli szexet akar és nem futókalandokat. Ezek az emberek lesznek egy életre boldogok és mikor a gyerekük már kijárja az általános iskolát, addig az igazi csődör már a 40. nőt dugja és a 10. kapcsolatán van túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!