A Barátommal tegnap szeretkeztünk 1-sőnek én szűz voltam ő nem, nem, fájt annyira de tiszta nedves volt a "ceruzája" és elment belém, mit tegyek szerintetek? Azt mondta nem lesz bajom 14 éves vagyok lehetek terhes
Figyelt kérdés
sex2012. nov. 8. 14:57
42/53 anonim válasza:
Azért most már a fejleményekre kíváncsi lennék ...
43/53 anonim válasza:
hú ha ez nem kamu akkor te egy buta kislány vagy..komolyan hová fajul a világ nem tudom megérteni éretlen,fejletlen személyiségű gyerekek miért szexelnek,ráadásul fogalmuk sincs még róla, a szülők ilyenkor hol vannak,és holvan a gyerek esze???
44/53 anonim válasza:
És hol van a 22 évesből a minimális tisztesség, mert igazából ő a hunyó a dologban!Mmegvárta míg a 13- ból 14 lesz a kislány(ő már akkor nem büntetendő helyből) és nekiesni óvszer nélkül!?
46/53 A kérdező kommentje:
Szednem kell a tablettát
muterom nagyon leordított és eltiltottak a barátomtól
de megígérte muter hogy nem jelentik fel
2012. nov. 10. 10:17
47/53 anonim válasza:
Amúgy sejthető volt, hogy így reagál, de azért valahol örül, hogy időben elmondtad.
Mit írtak föl?
48/53 anonim válasza:
Na ez jó, hogy pont most tiltottak el a barátodtól,amikor már elvette a szüzasségedet amire várt eddig!
Eddig miért nem tiltottak el?
49/53 anonim válasza:
NEM VESZITEK ESZRE,HOGY EZ A KERDES CSAK EGY NAGY KAMU?
VALAMI IDIOTA SZORAKOZIK ITT,TI MEG BEDOLTOK NEKI.
TEGNAP OTA MAR EGY TUCAT UGYANILYEN KERDEST IRT KI VALAKI UGYANEBBEN A STILUSBAN.
AZ EGYIK HULYE ELKEZDI,ES A MADIK FOLYTATJA.
50/53 anonim válasza:
Én nem ítéllek el...semmi rossz nincs a korkülönbségben és a szexben sem.:) Vegyél vmi gyógyszer és vedd be minnél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!