A Barátommal tegnap szeretkeztünk 1-sőnek én szűz voltam ő nem, nem, fájt annyira de tiszta nedves volt a "ceruzája" és elment belém, mit tegyek szerintetek? Azt mondta nem lesz bajom 14 éves vagyok lehetek terhes
9-es vagyok! Figyelj! Nem bántani akarlak! De gondolj bele!
22 éves fiú még si mit akarhat egy 14 éves lánytól, sőt 13 mível mondtad hogy 1 éve vele vagy. Vannak oylanok akik direkt erre mennek hogy szűz legyen és várnak ameddig megtehetik. 14 éves lányokat a legkönnyebb behülyiteni. Bocs hogy ezt mondom felőlem nem kell rám hallgatnod de a tény az tény marad. Mindenkép szólj a szüleidnek és legközelebb gondolkodjál mielött hülyeséget csinálsz. És csak segíteni akarok nem bántani.
21/F
Amennyiben igazán szeretne, vigyázna rád. Ehhez pedig hozzá tartozik a védkezés is. Inkább kiabáljanak veled a szüleid, legyenek dühösek (jogosan), mint hogy egy gyereknek gyereke legyen. Éretlen vagy még hozzá testileg, lelkileg.
A második leírt mindent, szólj anyukádnak és induljatok a nőgyógyászhoz.
Legközelebb pedig legyen annyi eszed, hogy gumi nélkül nem engeded. Az esmény utáni tabletta nagy hormondózis, felborítja a szervezeted működését, nem ez a megfelelő megoldás a nem kívánt terhességre, hanem a védekezés.
Anyuci kiakad: nemlehet beszélni vele pár hétig.
Apuci megy börtönbe: szétveri a barátod fejét.
Te: gondolkozz a gyereked nevén. Van rá 9 hónapod.
Barátod: korház, vagy koporsó
Köszönöm a kommenteket akkor megmondom anyukámnak
de nagyon félek :'(
SOS, mert 72 órán belül lehet bevenni az eseményutáni tablettát.
Azt nem értem, hogy hogy lehet egy 22 éves pasi ilyen felelőtlen? Ha te nem is, de neki tudnia kéne, elvileg már felnőtt, de ahogy kinéz nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!