Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A Barátommal tegnap szeretkezt...

A Barátommal tegnap szeretkeztünk 1-sőnek én szűz voltam ő nem, nem, fájt annyira de tiszta nedves volt a "ceruzája" és elment belém, mit tegyek szerintetek? Azt mondta nem lesz bajom 14 éves vagyok lehetek terhes

Figyelt kérdés
sex

2012. nov. 8. 14:57
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
Azt gondoltam, hogy a mult hónapban volt meg, de mégis hanyadikán? Azért nagyjából ki lehet számitani, hogy teherbeestél-e vagy nem? Ja és kb. hány naposak a ciklusaid?
2012. nov. 8. 15:12
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok! Figyelj! Nem bántani akarlak! De gondolj bele!

22 éves fiú még si mit akarhat egy 14 éves lánytól, sőt 13 mível mondtad hogy 1 éve vele vagy. Vannak oylanok akik direkt erre mennek hogy szűz legyen és várnak ameddig megtehetik. 14 éves lányokat a legkönnyebb behülyiteni. Bocs hogy ezt mondom felőlem nem kell rám hallgatnod de a tény az tény marad. Mindenkép szólj a szüleidnek és legközelebb gondolkodjál mielött hülyeséget csinálsz. És csak segíteni akarok nem bántani.

21/F

2012. nov. 8. 15:14
 13/53 A kérdező kommentje:
elején volt nem tudom pontosan és 3naposok
2012. nov. 8. 15:14
 14/53 anonim válasza:

Amennyiben igazán szeretne, vigyázna rád. Ehhez pedig hozzá tartozik a védkezés is. Inkább kiabáljanak veled a szüleid, legyenek dühösek (jogosan), mint hogy egy gyereknek gyereke legyen. Éretlen vagy még hozzá testileg, lelkileg.

A második leírt mindent, szólj anyukádnak és induljatok a nőgyógyászhoz.

Legközelebb pedig legyen annyi eszed, hogy gumi nélkül nem engeded. Az esmény utáni tabletta nagy hormondózis, felborítja a szervezeted működését, nem ez a megfelelő megoldás a nem kívánt terhességre, hanem a védekezés.

2012. nov. 8. 15:15
 15/53 anonim ***** válasza:
100%

Anyuci kiakad: nemlehet beszélni vele pár hétig.

Apuci megy börtönbe: szétveri a barátod fejét.

Te: gondolkozz a gyereked nevén. Van rá 9 hónapod.

Barátod: korház, vagy koporsó

2012. nov. 8. 15:16
 16/53 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket akkor megmondom anyukámnak

de nagyon félek :'(

2012. nov. 8. 15:19
 17/53 anonim ***** válasza:
Igazán felirhatnád, hogy hányadikán van a menszeszed, ha a mult hónap elején, mint most ma van akkor van rá esélyed, hogy nem lettél terhes. Mindenesetre az anyudnak tudnia kell mibe vitt bele a barátod!Irány orvoshoz, de most meg ugysem állapitja meg, hogy terhes vagy, vagy nem annak kell legalább 2 hét. A barátod bajba is kerülhet, mivel kiskoru vagy, vagy rosszul tudom?
2012. nov. 8. 15:22
 18/53 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok igen kiskorú
2012. nov. 8. 15:23
 19/53 anonim ***** válasza:
Bátorság! Mondd meg minél előbb, hogy ki ne fussál az időből!
2012. nov. 8. 15:24
 20/53 anonim ***** válasza:

SOS, mert 72 órán belül lehet bevenni az eseményutáni tablettát.

Azt nem értem, hogy hogy lehet egy 22 éves pasi ilyen felelőtlen? Ha te nem is, de neki tudnia kéne, elvileg már felnőtt, de ahogy kinéz nem az.

2012. nov. 8. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!