Ugye ennyitől aligha lehetek terhes?
Együtt voltam múlt héten egy sráccal, de mivel elmondtam neki, hogy szűz vagyok, tiszteletben tartotta ezt és nem mentünk el végig. Bugyiban, illetve boxerban szexeltünk, miközben ő meg is ujjazott. Azért vagyok gondban, mert ő elment és nem tudom, hogy magához nyúlt-e miközben engem
kényeztetett.
Mennyi az esélye annak, hogy terhes legyek?
1. nem verte belém
2. rajta volt végig a boxer...abban élvezett el
Egy tudatlan liba,MEGINT!!
A bugyi és boxer szex az mi a sz@r? xd Az nem szex,hanem csak összeért textilen keresztül a nemi szervetek,ennyi az egész,EZ NEM SZEX! A szex az,ha beléd is dugja a péniszét.
Amíg ilyet nem tudsz,addig ne is próbálkozzatok...
Szinte 1:1000000-hoz az esélye annak,hogy teherbe estél.
Azért "spriccelnek" mikor elmennek,hogy jobban betudjanak jutni a spermiumok. Ha az ujja nem spriccelt,akkor még kisebb az esélye,de még úgyse valószínű,hogyha csak kicsit olyan volt a keze : DDD
Tájékozódj mielőtt bármit is tennél te buta(mondhatnék csúnyábbat is)!!!!
Már látom a következő kérdésed: Csak egy kicsit volt bennem gumi nélkül,lehetek terhes? vagy Az első szexet óvszer nélkül csináltuk,ugye nem lehetek terhes? vagy Menstruáció közben óvszer nélkül szexeltünk,lehetek terhes?
Vigyázz már magadra,nem kell még egy ilyen hülye gyerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!