Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A Barátommal tegnap szeretkezt...

A Barátommal tegnap szeretkeztünk 1-sőnek én szűz voltam ő nem, nem, fájt annyira de tiszta nedves volt a "ceruzája" és elment belém, mit tegyek szerintetek? Azt mondta nem lesz bajom 14 éves vagyok lehetek terhes

Figyelt kérdés
sex

2012. nov. 8. 14:57
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
84%
Gratulálok! Mi lesz a neve?
2012. nov. 8. 14:58
 2/53 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vicces legalábbis én nem így gondolom mit csinájak?
2012. nov. 8. 15:00
 3/53 anonim ***** válasza:

IGEN, lehetsz terhes! Ez felelőtlenség, védekezés nélkül ilyen fiatalon szeretkezni amúgy sem egészséges dolog!

Beszélsz anyuddal és együtt keressétek fel a nőgyógyászt, s írassatok fel esemény utáni tablettát. Ez az egy biztos megoldás van arra, hogy nem kívánt terhesség bekövetkezhessen! Ne feledd, az esemény utáni tablettát 72 órán belül kel bevenni a közösüléstől számítva, s akkor a legeredményesebb, ha kevés idő telik el azóta!

A barátoddal meg beszélgess el, mert ő sincs felvilágosítva!

2012. nov. 8. 15:00
 4/53 A kérdező kommentje:

Nem merek szólni a szüleimnek mert félek

a barátom 22 éves azt mondta nem lesz gond

2012. nov. 8. 15:03
 5/53 anonim ***** válasza:
100%
pedómaci ismét lecsapott...
2012. nov. 8. 15:03
 6/53 anonim ***** válasza:
100%
Hogy-hogy mit csinálj? Mond el a szüleidnek! Anyuci elvisz doktor bácsihoz, apuci meg remélhetőleg bucira pofozza a hülyegyerek barátodat.
2012. nov. 8. 15:04
 7/53 anonim ***** válasza:

Jesszusom te egy 22 évessel szeretkezel,ennyi idõsen?

Mikor volt az utolsó menszeszed?

2012. nov. 8. 15:05
 8/53 A kérdező kommentje:

előzőhónapban volt az utolsó de nem merek szólni a szüleimnek anélkül nem adják ide a gyógyszert?

szeretem a pasimat és nem szeretném hogy apu megverje szeretnék még vele szeretkezni majd de csak úgy hogy védekezünk

2012. nov. 8. 15:07
 9/53 anonim ***** válasza:
Mérlegeld a dolgokat. Melyik rosszabb? Az hogy meg tudja hogy egy 22 éves gyerek kihasznált megd*gott úgy hogy nem védekeztettek. Vagy az hogy terhes leszel egy 22 éves fiútól aki kihasznált és úgy is le fog lépni mert iylen fiatalon úgysem lesz örökké tartó kapcsolat+ valszeg csak d*gásra kelettél neki.
2012. nov. 8. 15:08
 10/53 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy csak arra kellettem neki már több mint 1 éve együtt vagyunk
2012. nov. 8. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!