A Barátommal tegnap szeretkeztünk 1-sőnek én szűz voltam ő nem, nem, fájt annyira de tiszta nedves volt a "ceruzája" és elment belém, mit tegyek szerintetek? Azt mondta nem lesz bajom 14 éves vagyok lehetek terhes
IGEN, lehetsz terhes! Ez felelőtlenség, védekezés nélkül ilyen fiatalon szeretkezni amúgy sem egészséges dolog!
Beszélsz anyuddal és együtt keressétek fel a nőgyógyászt, s írassatok fel esemény utáni tablettát. Ez az egy biztos megoldás van arra, hogy nem kívánt terhesség bekövetkezhessen! Ne feledd, az esemény utáni tablettát 72 órán belül kel bevenni a közösüléstől számítva, s akkor a legeredményesebb, ha kevés idő telik el azóta!
A barátoddal meg beszélgess el, mert ő sincs felvilágosítva!
Nem merek szólni a szüleimnek mert félek
a barátom 22 éves azt mondta nem lesz gond
Jesszusom te egy 22 évessel szeretkezel,ennyi idõsen?
Mikor volt az utolsó menszeszed?
előzőhónapban volt az utolsó de nem merek szólni a szüleimnek anélkül nem adják ide a gyógyszert?
szeretem a pasimat és nem szeretném hogy apu megverje szeretnék még vele szeretkezni majd de csak úgy hogy védekezünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!