Még szűz vagyok de tegnap a barátom megujjazott (fájt is egy kicsit ) de a szex nem történt meg de viszont egy párszor hozzá dörszölte a puncimhoz és rá is ültem a farkára és lehet h spermás. Ettő mé. Nem lehetek terhes?
Nem valószínű.
Szerintem az előváladékra gondolsz.
A barátod feltételezem elég óvatos ahhoz, hogy élvezés után ne nyomja a puncidhoz az ondós farkát.
Az előváladékban véleményem szerint olyan kevés sperma lehet, amivel a hüvely savanykás környezete elbánik.
A kivételek persze mindig erősítik a szabályt, ezért a szakemberek is óvatosan úgy fogalmaznak, hogy semelyik fogamzásgátlási módszer sem nyújt 100% biztonságot a nem kívánt terhességgel szemben.
Elvégre 20 millió spermából elég ha 1 célba ér.
Saját tapasztalatom: A feleségemmel sokat szexeltünk fogamzásgátló és gumi használata nélkül, megszakított közösüléssel. Nekünk előváladéktól egy gyermek sem fogant. Gyerek csak akkor fogant amikor rendesen be is lőttem az anyagot.
Ezt a megszakításos módszert csak akkor ajánlom, amikor már nem bánnátok ha jönne a baba, mert a férfiak úgy vannak kitalálva, hogy ösztönösen csak az utolsó utáni pillanatban húzzák ki a farkukat. Nagy önuralom szükséges, hogy megfelelő pillanatban húzza ki.
Én amúgy gumi használatát ajánlom.
42/F 3 gyerek édesapja
Kamu kérdés !!!
taps taps taps
jót nevetem.....
ha ráültél akkor már nem vagy szűz
igen, lehetsz terhes ettől is, kicsi a valószínűsége, de minden lehet.
de ennek előbb kellett volna utánanézni, még mielőtt ezt leművelitek. hihetetlen h sokan ezekkel az alapdolgokkal nincsenek tisztában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!