A Barátommal tegnap szeretkeztünk 1-sőnek én szűz voltam ő nem, nem, fájt annyira de tiszta nedves volt a "ceruzája" és elment belém, mit tegyek szerintetek? Azt mondta nem lesz bajom 14 éves vagyok lehetek terhes
ma 15:16
Jó nagy gyík vagy, ha azt hiszed, minden védekezés nélküli szex= gyerek...
Sokan örülnének neki, ha ez így lenne (mások nyilván nem), de nem ilyen egyszerű, nem kell befosatni szerencsétlent fölöslegesen, majd kiderül, mi van, ráér akkor idegeskedni...
Gondolkodni a nevén? Te jó Isten...
Gyulán nem árulnak óvszert?
Egyébként meg jól tökön kéne rúgni azt a 21 évest, aki egy 13 éves kislánnyal kavar.
Imádkozz, hogy ne ess teherbe, legközelebb pedig húzz gumit a fickóra (lehetőleg a f.arkára).
A barátodnak már sz@rral meszeltek: ha teherbe ejtett, akkor a nőgyógyász hivatalból feljelentést tehet kiskorúságod miatt, és a barátodat el is tehetik hűvösre.
De mindenképpen a szüleid támogatása kell, mert 18 éven aluli személynek kell a szülői beleegyezése, illetve a gyógyszer sincs ingyen : kb. 7500 Ft-tal kell számolnod!
A barátodnak nem biztos, hogy lesz baja abban az esetben, ha esemény utáni tablettát beveszed. De ehhez hozzá kell jutnod, nem tudom mit nem értesz ezen!
Kicsit úgy érzem, te szórakozol velünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!