A Barátommal tegnap szeretkeztünk 1-sőnek én szűz voltam ő nem, nem, fájt annyira de tiszta nedves volt a "ceruzája" és elment belém, mit tegyek szerintetek? Azt mondta nem lesz bajom 14 éves vagyok lehetek terhes
Figyelt kérdés
sex2012. nov. 8. 14:57
31/53 A kérdező kommentje:
Este elmondom anyunak mitörtént remélem nem fog kiakadni nagyon
2012. nov. 8. 15:39
32/53 anonim válasza:
Ma már szerintem nem tudjátok elintézni a tablettát, holnap reggel okvetlenül! Ne foglalkozz mit fog a szülő szólni, meg szobafogság ...stb., hanem az érdekeljen, hogy mi lesz veled később!
Segíteni fog anyud, de számolnod kell azzal, hogy nagyon pipa lesz! Barátodtól is el fog tiltani!
33/53 anonim válasza:
Mi az, hogy nem akarod, hogy a barátodnak baja essen? Nem érted meg, hogy Átbaszott, hazudott neked? Most hagyd el...
34/53 anonim válasza:
Szerintem azon jobban kiakadna, ha nem mondanád el, és valóban jönne a baba.
35/53 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsokat és reggel megyek anyuval és elbeszélgetünk a barátommal
köszönöm mindenkinek a segítséget!
2012. nov. 8. 15:44
36/53 anonim válasza:
Ha később szólnál, azt mondaná, hogy miért nem szóltál időben?
37/53 anonim válasza:
Csak apud meg ne tudja, mert a barátodat lehet összeveri :)
38/53 anonim válasza:
Ennek a lánynak látszik nem sok mindenhez van fogalma, de d@gni azt már megpróbálta.
A ciklus kislány azt jelenti, hogy 28 nap vagy 30 nap stb. nem 3 nap, az azt jelenti, hogy 3 naposak a vérzéseid? Lehet, hogy még a ciklusod sem àllt be rendesen. A pasasod eléggé idióta!
39/53 anonim válasza:
Ja hát jobb lenne, ha apuka nem tudna róla mert senki sem örülne neki, hogy a kislányát szétbaszták és nem is védekeztek és még terhesség is szóba jöhet..
40/53 anonim válasza:
Este meg a Hiradóban szerepelnél: ez senki nem akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!