Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A Barátommal tegnap szeretkezt...

A Barátommal tegnap szeretkeztünk 1-sőnek én szűz voltam ő nem, nem, fájt annyira de tiszta nedves volt a "ceruzája" és elment belém, mit tegyek szerintetek? Azt mondta nem lesz bajom 14 éves vagyok lehetek terhes

Figyelt kérdés
sex

2012. nov. 8. 14:57
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Este elmondom anyunak mitörtént remélem nem fog kiakadni nagyon
2012. nov. 8. 15:39
 32/53 anonim ***** válasza:

Ma már szerintem nem tudjátok elintézni a tablettát, holnap reggel okvetlenül! Ne foglalkozz mit fog a szülő szólni, meg szobafogság ...stb., hanem az érdekeljen, hogy mi lesz veled később!

Segíteni fog anyud, de számolnod kell azzal, hogy nagyon pipa lesz! Barátodtól is el fog tiltani!

2012. nov. 8. 15:42
 33/53 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem akarod, hogy a barátodnak baja essen? Nem érted meg, hogy Átbaszott, hazudott neked? Most hagyd el...
2012. nov. 8. 15:42
 34/53 anonim ***** válasza:
Szerintem azon jobban kiakadna, ha nem mondanád el, és valóban jönne a baba.
2012. nov. 8. 15:43
 35/53 A kérdező kommentje:

Megfogadom a tanácsokat és reggel megyek anyuval és elbeszélgetünk a barátommal

köszönöm mindenkinek a segítséget!

2012. nov. 8. 15:44
 36/53 anonim ***** válasza:
Ha később szólnál, azt mondaná, hogy miért nem szóltál időben?
2012. nov. 8. 15:44
 37/53 anonim ***** válasza:
Csak apud meg ne tudja, mert a barátodat lehet összeveri :)
2012. nov. 8. 15:45
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a lánynak látszik nem sok mindenhez van fogalma, de d@gni azt már megpróbálta.

A ciklus kislány azt jelenti, hogy 28 nap vagy 30 nap stb. nem 3 nap, az azt jelenti, hogy 3 naposak a vérzéseid? Lehet, hogy még a ciklusod sem àllt be rendesen. A pasasod eléggé idióta!

2012. nov. 8. 15:47
 39/53 anonim ***** válasza:
Ja hát jobb lenne, ha apuka nem tudna róla mert senki sem örülne neki, hogy a kislányát szétbaszták és nem is védekeztek és még terhesség is szóba jöhet..
2012. nov. 8. 15:47
 40/53 anonim ***** válasza:
Este meg a Hiradóban szerepelnél: ez senki nem akarja!
2012. nov. 8. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!