Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon szűz még?

Vajon szűz még?

Figyelt kérdés

Van egy 30 éves srác, akivel ismerkedek - elég régóta. Lassan haladunk, lassan jutottunk el az első találkozásig. Akkor is véletlenül történt. Több randit lemondott arra hivatkozva, hogy nagyon szeretne találkozni velem, de egyszerűen nem mer, nagyon félénk.

Egyszer voltunk együtt, és bár konkrétan a közösülés nem történt meg, mindkettőnknek jó volt. A következő találkozás azonban megint sokat váratott magára. És akkor is véletlenül futottunk össze nemrég. De történt ez-az.

Ha nem lennénk napi kapcsolatban telefonon, hagynám, mert azt gondolnám, hogy csak én vagyok oda érte. De mivel keres, érdeklődik, úgy tűnik, mindketten kölcsönösen ragaszkodunk egymáshoz. Sokat kérdez a szexről, illetve sms-ben ő is leírja, hogy mit szeretne, lehetne-e ezt vagy azt? Az utóbbi találkozásunk után megkérdezte, hogy még mindig nem ábrándultam ki belőle? Illetve utalt már arra is, hogy szerinte én sokkal tapasztaltabb vagyok, mint ő.

Korábban megfordult a fejemben, hogy még nem volt nővel, vagy nagyon kevés tapasztalata van, de mivel azt mondta, hogy volt már barátnője, egy ideig nem foglalkoztam tovább a kérdéssel. Most viszont megint arra gyanakszom, hogy talán még szűz...

2012. nov. 3. 11:12
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
És ha szűz akkor már nem jó? Ha mint ember tetszik és mint társ el tudod képzelni magad mellett, akkor mi a probléma? Legyél te kezdeményezőbb akkor és majd meglátod mi alakul ki.
2012. nov. 3. 11:17
 2/32 anonim válasza:
13%

Megeshet.

Nem mondom, hogy dobd. De gondolkodj el a dolgokon. Ilyen férfira van szükséged?

A nők 90%-nak erős, hatalmat sugárzó, irányító férfi kell az ágyban. Ő pedig a leírásod alapján egyáltalán nem az.

Vagy tényleg szűz, vagy nagyon kevés és nagyon rossz tapasztalata van a dologról.

Mindenesetre hacsak nem ülteted le, mutatsz meg neki mindent, hogyan, miként csináljon, nem "anyáskodsz" felette egy kicsit és avatod be mindenbe, hogyan szerezzen neked örömet az ágyban, akkor valószínűleg ilyen visszahúzódó is marad és ez még inkább ki is fog hatni a kapcsolatotokra amikor végül mégis összebújtok.

2012. nov. 3. 11:23
 3/32 A kérdező kommentje:
De az elképzelhető, hogy azért ennyire félénk, és azért megy ilyen nehezen az ismerkedés, mert fél, hogy kiderül, hogy tapasztalatlan?
 4/32 anonim ***** válasza:
62%

Ha meg szűz, annál inkább tarts ki mellette. Szegényt nagyon tudom sajnálni, ha nem sikerült 30 éves koráig sem összehoznia. Úgyis bejön neked, kár lenne ha ezért hagynád ott. Akkor te leszel érte a felelős, ha sosem fogja megtudni, milyen jó is az! :D De most komolyan, majd te megtanítod, mit hogy kell, a srácok nagyon fogékonyak az ilyen dolgokra

18/L

5/32 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem semmi baj a sráccal!

szerintem csak fél, mint a legtöbb ember,hogy milyen is az ágyban.

Nem hiszem,hogy szűz...Elvégre 30 éves,szerintem minden 10 milliomodik ember az csak!

Vagy csak átlagos fütyije van vagy az alatti,sok tényező lehet.

Az biztos,hogy fél..Mikor volt a barátnője? Lehet rég volt nővel és nem lépni..Fél a kudarctól..

nyugtasd meg!

2012. nov. 3. 11:30
 6/32 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem próbáld feloldani. Beszélgess el vele, persze nem kell lerohanni, hogy "figyu, te még szűz vagy?", de valahogy ültesd le és beszélgessetek, ha neked megér ennyit. Éreztesd vele, hogy nem baj, ha nincs tapasztalata (amennyiben így gondolod)...vezesd rá a dolgokra... az a legtisztább mód, ha őszintén megbeszélitek... néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
2012. nov. 3. 11:31
 7/32 anonim ***** válasza:
35%

Célozz rá, hogy neked nem baj, ha szűz. Akár rá is kérdezhetnél de ne ilyen vallató hangon, hanem "ugye, te még szűz vagy, jól gondolom"?

21/f (ugyancsak szűz)

2012. nov. 3. 12:23
 8/32 anonim ***** válasza:
20%
SZerintem is taposd ki belőle a vallomást, hogy mer-e még szűzállat lenni. Ha igen, akkor dobd ki, az a divat, a nőknek egy igazi bolombika kell úgyis, azajó!! Aki szexuálisan tapasztalatlan, az már emberszámba sem vevendő, az nem partner, az játszon továbbra is a pö-csével. Szemét világ ez.
2012. nov. 3. 13:18
 9/32 A kérdező kommentje:

13:18-nak

Úgy érzem, fordítva beszélsz... (Talán mert érintett vagy?)

Egyáltalán nem zavarna, ha még szűz lenne. Nem is akarom belőle "kitaposni a vallomást": én nem fogok rákérdezni, az biztos. Ha elmondja (már amennyiben van mit), akkor elmondja, ha nem, nem. Azt, hogy mennyire tetszik nekem, abszolút nem befolyásolja, hogy mennyi tapasztalata van az ágyban.

A bölömbika nem hiszem, hogy az az állatfajta, amire te gondolsz. (nézz utána) Viszont én az a fajta nő vagyok, akinek inkább bejön a bölömbika-típus, mint a bika. Vagyis nem tartozom a 90%-ba...

2012. nov. 3. 14:31
 10/32 A kérdező kommentje:

Keveset tudok a volt kapcsolatairól. Állítása szerint kb másfél éve nincs barátnője. Én kérdeztem, hogy mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolata. Azt mondta, 3 évig.

Egy ismerősöm szerint ez mind kamu, mert szerinte ezzel hozzáállással kizárt, hogy lett volna barátnője.

Azt hiszem, nem jó címet adtam a kérdésemnek. Nem is az érdekel elsősorban, hogy szűz-e még, hanem hogy lehet-e ez az oka a félénkségének? Illetve hogyan segíthetnék ezen?

(Az olyan tanácsoktól kíméljetek meg, hogy hogyan ugorjak rá, hogyan igazítsam be a farkát és a többi. Azt hiszem, ha idáig eljutnánk, minden menne magától.)

2012. nov. 3. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!