Vajon Stohl Bucy popsija már nem szűz?
Figyelt kérdés
Na?2011. dec. 25. 23:42
2/7 Joco901019 válasza:
Karácsonykor ez jár az eszedbe??
3/7 anonim válasza:
Szerintem már nem...Ha Alföldi meg nem húzta eddig még,akkor a börtönben már biztos berakták neki...:D
4/7 anonim válasza:
én láttam azt a helyet, ahova vitték, és hallottam volt sittesektől, hogy ott hogy mennek a dolgok.ott nincsenek rácsok az ablakon, mindenkinek teljesen magán dolgai lehetnek stb. mint egy szálloda, ahonnan pár hónapig nem mehet el.de az ilyen emberek meg érdemelnék, hogy komolyabb bűnözők közé tegyék.
5/7 anonim válasza:
Egyeseknek miken jár az agyuk karácsonykor.
A sitt ahová vitték, olyan mint egy olcsó hotel. Van minden, ami a kényelemhez kell és magán cella- Még csak véletlenül sem tették be a köztörvényesek közé, ahová való, így nem fog forró szurkot kapni a s.ggébe. Sőt ha kiszabadul tele lesz vele a média, hogy mekkora király f.szi, aki kibírta a több hónapos szenvedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!