Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon Stohl Bucy popsija már...

Vajon Stohl Bucy popsija már nem szűz?

Figyelt kérdés
Na?
2011. dec. 25. 23:42
 1/7 anonim válasza:
sorstársad a buci boci
2011. dec. 25. 23:42
 2/7 Joco901019 ***** válasza:
Karácsonykor ez jár az eszedbe??
2011. dec. 25. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem már nem...Ha Alföldi meg nem húzta eddig még,akkor a börtönben már biztos berakták neki...:D
2011. dec. 25. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
én láttam azt a helyet, ahova vitték, és hallottam volt sittesektől, hogy ott hogy mennek a dolgok.ott nincsenek rácsok az ablakon, mindenkinek teljesen magán dolgai lehetnek stb. mint egy szálloda, ahonnan pár hónapig nem mehet el.de az ilyen emberek meg érdemelnék, hogy komolyabb bűnözők közé tegyék.
2011. dec. 26. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyeseknek miken jár az agyuk karácsonykor.

A sitt ahová vitték, olyan mint egy olcsó hotel. Van minden, ami a kényelemhez kell és magán cella- Még csak véletlenül sem tették be a köztörvényesek közé, ahová való, így nem fog forró szurkot kapni a s.ggébe. Sőt ha kiszabadul tele lesz vele a média, hogy mekkora király f.szi, aki kibírta a több hónapos szenvedést.

2011. dec. 26. 08:56
 6/7 anonim válasza:
2011. dec. 26. 23:33
 7/7 anonim ***** válasza:
NEM!:D
2012. nov. 4. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!