Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon még hányszor fogjuk...

Vajon még hányszor fogjuk ebben a kategóriában olvasni a klasszikus "ciki, hogy szűz vagyok XY évesen" kérdést?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 22:14
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
addig amíg lesznek szűz emberek...igaz egyre fiatalabb korúkban veszítik el...idővel elérjük, hogy 6 évesen már senki sem szűz, de akkor még nem fogják ide írogatni
2012. jún. 27. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát amíg el nem jönnek a "ciki, hogy még szűz vagyok x évesen" egy számjegyű kort tartalmazó kérdések
2012. jún. 27. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Tizenháromezer-ötszázharminckétszer. Plusz/mínusz 1-2. Mindenki, aki kiírja, kíváncsi rá, h hátha nála mást írnak, mint az előző 1000 kérdezőnek... Nem csak téged idegesít :P
2012. jún. 27. 22:21
 4/11 anonim válasza:

Legalább 50-szer ...

... per nap ...

... szak.

2012. jún. 27. 22:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Még nagyon sokszor...

És még most sem tudják felfogni, hogy itt nem azzal kell foglalkozni - mármint a szüzességed elvesztésével kapcsolatban -, hogy mi ciki, meg mi nem.

Én még pl. szűz vagyok, de még egyszer sem írtam ki ilyen kérdést, mert nem fogok csak azért összefeküdni valakivel, mert a még meglévő szüzességemet mások cikinek találják :/

2012. jún. 27. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Hatszor tíz a huszonharmadikonszor.
2012. jún. 27. 22:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Gyerekek, ez már nagyon unalmas :D

Komolyan mondom, hogy lassan már divat lesz (vagy már divat?) ilyet kérdezni. Én is gondolkodtam hogy kiírok egy hasonlót a kérdés mintájára, hogy nekem is legyen ilyen kérdésem. Például:

"Ciki hogy 23 évesen már nem vagyok szűz?" (de hülyeség xD) Vagy valami ilyesmit...Egyszerűen nevettséges amit művelnek. Kb 50 millióször feltették már ezt a kérdést a kortársaik, és arra sem képesek hogy utána nézzenek azoknak a kérdéseknek, hanem inkább kiírják... Nem is csodálom, hogy ezen emberek egy részének nem volt még párkapcsolata. Nincsenek a helyzet magaslatán az fix.

2012. jún. 27. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az a szánalmas, hogy bármilyen korban ciki a szüzesség, és szerencsétlenek rosszul érzik magukat emiatt! ez nem verseny, senkire nem tartozik, senkinek semmi köze hozzá, tessék már megérteni
2012. jún. 27. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3110417-mikor-lesz-mar-ennek-vege

Tessék, ezt én írtam ki...

Majd megkapod te is, hogy a te kérdésed sokkal idegesítőbb xD

2012. jún. 27. 23:57
 10/11 anonim ***** válasza:
soooooookszor!!
2012. jún. 28. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!