Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hülyeség hogy...

Szerintetek hülyeség hogy szerelemből akarom elveszteni a szüzeségem? 17/F

Figyelt kérdés
sok lánnyal lett volna rá alkalmam de mindig meg gondoltam magam..a lánnyal akivel fél évet jártam és szerettem viszont nem jutottunk el odáig mivel félt és én nem erőltettem..aztán felültett és otthagyott másért..és most lenne több lány is aki nyíltan megmondta hogy lefeküdne velem..de én viszont félek hogy érzéketlenné válok..ha nem szerelemből vesztem el..

2012. okt. 22. 20:14
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
29 -es . Igen de te egy rendes lány vagy, normális elvárásokkal. De a legtöbben nem ilyenek. Akik elég jók nőként, azok egyszerűen megtehetik,hogy feltolják az elvárásukat, és olyat keresnek aki csúcson van úgy kb. minden téren. Nagyon is hogy vizsga az egész. Mennyi de mennyi maca írogatja, meg nyilatkozza,hogy "na ez a pali itt meg itt bukott meg nálam" "innettől már teljesen kiábrándultam belőle" Eleján jól indult a dolog ,de aztán rájöttem,hogy mégsem őt teremtette nekem az ég" Sajnos nem működött köztünk a kémia" Megcsaltam igen, mert nem szerettem eléggé, nem szolgált rá" Ezek a tipikus maca dumák, ez mi ha nem vizsga bas szameg! Figyel, méricskél, ízekre szed! Ha nem tetszik egy alkalommal a teljesítményed, megmar! körberöhög, és eltakarít! aztán meg mehetsz haza anyukához sírni, hogy mért ilyen kölköt szült a világra, akit nem lehet szeretni. Közben meg lehet ,hogy másoknak mégis bejönne. De bármikor kifogható egy ilyen szintmérős tapló maca! Nem látsz bele a nők fejébe, 10 ből kb. 8 jónő ilyen. Nyilván úgy állsz hozzá, hogy inkább ilyennel van dolgom, mint a rendesebbik ritkábbik fajtával. Ezért máris nekiállsz előre stresszelni, túlzottan meg akarsz felelni, és vagy ez miatt, vagy az miatt,hogy nem mentél át a lotyóvizsgán BE_BU_KOD!
2012. nov. 5. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!