Szerintetek hülyeség hogy szerelemből akarom elveszteni a szüzeségem? 17/F
Drágáim, honnan veszitek, hogy a nőknek baj az, ha egy srác szűz, és ennyire figyelik a teljesítményt az ágyban? Nőként mondom, hogy ez orbitális baromság. Ha volt olyan nő, aki 1 alkalom után szóvá tette, hogy nem vagy jó az ágyban, az nem szeretett téged. Aki szeret, annak ez nem számít! Különben egy szűz férfi sem feltétlenül béna első alkalommal.
Kedves Kérdező, ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! Fiatal vagy még, biztos, hogy leszel még szerelmes, és találsz olyan lányt, aki ezt viszonozni fogja. Akkor majd jöhet a szex is :-)
Én is így vagyok minta kérdező :)
De azért, ha adódik egy olyan alkalom majd, hogy az vissza nem térő akkor azért Én nem fogom kihagyni :-)))
19f
Nem a bemutatkozásnál kell szexelni, jóember XD
Ráér az később is.
„hát nem tudom, más lány hogy van vele, de én jobban értékelném azt, ha szűz, mint ha érzelem nélkül kefél bárkivel. ha meg qurvázott valaha is, akkor repül azonnal. ez a versengés, hogy ki hány nővel volt meg kinek mekkora a farka, ezzel egymást idegelitek, a nőknek marhára nem ez számít...”
Csak a szokásos én értékelném ha szűz lenne duma. Persze. Aztán jönne az, hogy biztos valami baj van vele, hogy eddig még egy nőt sem fektetet le. Ha már a versengésnél tartunk, ti ugyanúgy összehasonlítjátok a melleitek méretét és még egy rakás hülyeség szerint konkuráltok egymással, holott nekünk nem ez számít.
„Ha volt olyan nő, aki 1 alkalom után szóvá tette, hogy nem vagy jó az ágyban, az nem szeretett téged. Aki szeret, annak ez nem számít!”
Na igen, könnyű osztani az észt, hogy az ilyen bizonyára nem szeretett. De ha az ember ilyen helyzetbe kerül, a rohadtul kellemetlen tud lenni.
Kedves 28-as! Biztosan sokat csalódtál már. Azt azonban elárulom neked, hogy a párkapcsolat nem vizsga! Ez nem úgy működik, hogy minden egyes teszten át kell menned, mert ha nem, akkor "megbuktál"! Jöhetsz pótvizsgázni :-P
Rendben, mindkét félnek vannak bizonyos elvárásai, amiknek meg kell felelni, de ez mindenkinél más és más, az egyiknek megfelelnél, a másiknak nem, ez így működik. Ne gondold, hogy nincs olyan, akinek te elég jó lennél! Az a nő pedig, akinek csak a tökéletes felel meg, valószínűleg soha nem fog párt találni magának.
Nem kell ennyire túlkomplikálni a témát. A nők nem végrehajtók, és nem is földönkívüliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!