Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hülyeség hogy...

Szerintetek hülyeség hogy szerelemből akarom elveszteni a szüzeségem? 17/F

Figyelt kérdés
sok lánnyal lett volna rá alkalmam de mindig meg gondoltam magam..a lánnyal akivel fél évet jártam és szerettem viszont nem jutottunk el odáig mivel félt és én nem erőltettem..aztán felültett és otthagyott másért..és most lenne több lány is aki nyíltan megmondta hogy lefeküdne velem..de én viszont félek hogy érzéketlenné válok..ha nem szerelemből vesztem el..

2012. okt. 22. 20:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, más lány hogy van vele, de én jobban értékelném azt, ha szűz, mint ha érzelem nélkül kefél bárkivel. ha meg qurvázott valaha is, akkor repül azonnal. ez a versengés, hogy ki hány nővel volt meg kinek mekkora a farka, ezzel egymást idegelitek, a nőknek marhára nem ez számít...
2012. okt. 28. 05:47
 22/31 anonim ***** válasza:

Drágáim, honnan veszitek, hogy a nőknek baj az, ha egy srác szűz, és ennyire figyelik a teljesítményt az ágyban? Nőként mondom, hogy ez orbitális baromság. Ha volt olyan nő, aki 1 alkalom után szóvá tette, hogy nem vagy jó az ágyban, az nem szeretett téged. Aki szeret, annak ez nem számít! Különben egy szűz férfi sem feltétlenül béna első alkalommal.

Kedves Kérdező, ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! Fiatal vagy még, biztos, hogy leszel még szerelmes, és találsz olyan lányt, aki ezt viszonozni fogja. Akkor majd jöhet a szex is :-)

2012. okt. 28. 06:49
 23/31 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok minta kérdező :)

De azért, ha adódik egy olyan alkalom majd, hogy az vissza nem térő akkor azért Én nem fogom kihagyni :-)))

19f

2012. okt. 28. 10:22
 24/31 anonim ***** válasza:
20 as! Nem, nem basztak át, inkább én a mindenkit elszalajtós féle lúzer vagyok, nekem asszem talán lehetett volna azért akit akartam volna, ha belül jobb lettem volna. De inkább hagytam őket a francba. Viszont átlátom a helyzetet, és én úgy vagyok vele,hogy tapasztalat nélkül bele se fognék, mert biztos pofáraesés volna. Ki szeret pofáraesni? Senkise. Csak vannak akiknek belefér ,van akinek meg nem. Nekem egy nő sem ér meg annyit,hogy bevállaljak akár egy pofárazuhanást is érte, van akiknek meg igen. A másik meg az,hogy olyan nőtvel nem állnék le énsem, aki nekem nem tetszik. Minek használjam ki, minek gyakorlatozzak rajta? Nem arra valók a rendes nők. Arra való a prosti, és pontosan ezért helyénvaló a tanácsom, a javaslatom. Persze a rendes lányok most lehúzták a bölcs, jóféle :)) hozzászólásom, mert elítélik a fizetősöket, de mindnek sír a szája viszont, ha ki vannak használva, csak szexgyakrolatra vannak használva, utána meg el vannak dobva mint egy telegecázott papírzsebkendő! Tudni kéne gondolkozni!
2012. okt. 28. 12:23
 25/31 anonim ***** válasza:
22 -es. Te egy ilyen nő vagy, akinek ez nme számít. De hidd el rengeteg olyan van aki meg azért vágja ki a paliját, mert "neeeem műjködött a szexxx" nem volt meg a kééémija köztünnkk" Ezzel magyarázza. Mindenki, minden nem agyhalott fickóban benne van ez a nyomasztó gondolat. A nők tarkabarkák mint a tehénsegge, sok szemét is van köztük, akik elvárósak, és nagyon rá vannak állva a teljesítményre minden téren. Te épp az a féle vagy akinél lélekben kell nagyon pedálozni, hogy meg legyél nyerve, de sok olyan is van ,akinél meg a szexben kell pedálozni ,hogy jó legyen a bemutatkozásod, mert ha elcseszed, akkor ugye az van, hogy nem látja meg benned a féérfit! Csak a kisöcsit, a kiscimbi kategoriába leszel besorolva, ha egy tétova tejbetök lennél. Nem hinném ,hogy annyira általánosan helyén volna itt egykét nőnek a rajta szüzek féle biztatása. Sokan nem preferálják, csak pofánröhögnék az ilyen embereket. Mit gondolsz, miért van ezen a fórumon ez a sok ilyen olyan jelet küld, jelent valamit kérdés is? Mert mindenki szeret puhatolózni, hogy biztosra menjen, vaktában nem mernek semmibe belevágni, mert tönkre lesznek vágva lelkileg egy söpredék partnertől. Ja,és honnat tudhatod, hogy a nő ,aki leadott egy szimpatikusnak tűnő demo-t magából, az az első szex után is ugyanolyan marad? Lehet,hogy utána mutatja ki a foga fehérjét! Ha nem vagy elég jó, kitakarít az életéből. Kell ez? Nem mindenki tud elég jó lenni minden téren! Ezért jobb a prosti is.
2012. okt. 28. 12:30
 26/31 anonim ***** válasza:

Nem a bemutatkozásnál kell szexelni, jóember XD

Ráér az később is.

2012. okt. 28. 13:12
 27/31 anonim ***** válasza:
Ezeket tudom, jóember. De akkor is vannak stádiumok, és minden stádium teszten át kell menned ,ahhoz ,hogy ne csak egy rakás szarnak tartson. Az első szex is a bemutatkozás része! CSak abból, hogy 3 szór 1 órahosszás traccspartin megbeszélitek, kinek mi a kedvenc szine, meg mit reggelizett ma abból még nem biztos ,hogy meglátja benned a férfit, a szex is egy kép rólad. Ha egy répap-öcs képe alakul ki rólad benne, akkor az elcseszted kategoriába fogsz tartozni. Ezt meg az a hitvány randiguru is szajkózza! NE CSEZD EL!
2012. okt. 28. 13:17
 28/31 anonim ***** válasza:

„hát nem tudom, más lány hogy van vele, de én jobban értékelném azt, ha szűz, mint ha érzelem nélkül kefél bárkivel. ha meg qurvázott valaha is, akkor repül azonnal. ez a versengés, hogy ki hány nővel volt meg kinek mekkora a farka, ezzel egymást idegelitek, a nőknek marhára nem ez számít...”

Csak a szokásos én értékelném ha szűz lenne duma. Persze. Aztán jönne az, hogy biztos valami baj van vele, hogy eddig még egy nőt sem fektetet le. Ha már a versengésnél tartunk, ti ugyanúgy összehasonlítjátok a melleitek méretét és még egy rakás hülyeség szerint konkuráltok egymással, holott nekünk nem ez számít.

„Ha volt olyan nő, aki 1 alkalom után szóvá tette, hogy nem vagy jó az ágyban, az nem szeretett téged. Aki szeret, annak ez nem számít!”

Na igen, könnyű osztani az észt, hogy az ilyen bizonyára nem szeretett. De ha az ember ilyen helyzetbe kerül, a rohadtul kellemetlen tud lenni.

2012. okt. 28. 13:31
 29/31 anonim ***** válasza:

Kedves 28-as! Biztosan sokat csalódtál már. Azt azonban elárulom neked, hogy a párkapcsolat nem vizsga! Ez nem úgy működik, hogy minden egyes teszten át kell menned, mert ha nem, akkor "megbuktál"! Jöhetsz pótvizsgázni :-P

Rendben, mindkét félnek vannak bizonyos elvárásai, amiknek meg kell felelni, de ez mindenkinél más és más, az egyiknek megfelelnél, a másiknak nem, ez így működik. Ne gondold, hogy nincs olyan, akinek te elég jó lennél! Az a nő pedig, akinek csak a tökéletes felel meg, valószínűleg soha nem fog párt találni magának.

Nem kell ennyire túlkomplikálni a témát. A nők nem végrehajtók, és nem is földönkívüliek.

2012. okt. 28. 13:51
 30/31 anonim válasza:
Szerelemből a legjobb mert tudod hogy nem egy éjszakás h valamit el kapj vagy ilyesmi
2012. nov. 5. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!