Szerintetek hülyeség hogy szerelemből akarom elveszteni a szüzeségem? 17/F
Nem hülyeség. Ez lenne a normális.
Éljenek a NORMÁLIS fiúk!!!!!!
Én is valahogy így voltam, mint te. Nagyon megbántam. Egy csomó nővel szex-szelhettem volna, de nagy lúzer voltam, így visszagondolva. Szerelemből szex-szeltem először, egymás szüzességét vettük el és nagyon bénáztunk, nagyon nem hagyott bennem maradandó nyomot, mint ahogy
gondoltam. Egy volt a sok közül. Ha a mai eszemmel lennék annyi idős, nem hagynék ki egyetlen lehetőséget se. Semmivel nem lett jobb az életem, a szex se különlegesebb. Magyarul semmit se nyertem. Persze nem fogsz rám hallgatni, én se akartam akkoriban másra hallgatni. Legalább lesz mit megbánj.
28
14-es, ki hitette el veled h lúzer voltál? Pont az a szép az egészben h kezdetben mind a két fél bénázik. Nem egy alkalom kell h nyomot hagyjon benned, hanem az h életed szerelmével egymáson gyakorolhattok, ami kezdetben bénázós, de aztán egyre jobb és jobb lesz. Az azóta megváltozott gondolkodásod miatt érzed lúzernek magad, talán a mai ostoba világ propagandája miatt.
Kérdező, abszolút jól érzed, és maradj is hűséges magadhoz. :)
Utolsó téged is jól átb-sztal a nők igaz?
Abban igazad, van, hogyha valaki szűz srác létére, azt valami szerencsétlen, degenerált, balf.sznak fogják tartani.
Attól még nem kell k.rvához mennie. Elég, ha felszed valami csajt, van némi vonzalom és lehet gyakorolni. Persze nem csak egyen, hanem többen. Utána majd ráér szerelmesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!