Akik 15-16 évesen vesztették el! Mennyi idő után? Szerelemből tettétek vagy csak azért, "ne hogy lemaradjatok"?
Együtt vagytok még? Mennyi ideje? És a legfontosabb: megbántátok?
Nem/kor
1-2hónap után
szerelemből
nem vagyunk együtt
és azért is,mert nem akartam szűz maradni gimi végéig
be voltam ba szva egy discoba odamentem egy csapat pasihoz megkérdeztem Ki basz na meg?
és ennyi kicsit megbántam
16 voltam, 8 és fél hónapja voltunk együtt (tehát szerelemből), utána még kb másfél évig jártunk, de már nem vagyunk együtt. Nem bántam meg, tényleg szerettük egymást, és jó élményként maradt meg.
20 L
16 voltam. Nem egy leány álom volt. Nem bántam meg, szerettem. Nem vagyunk együtt de a mai napig meg dobban a szivem ha valahol talalkozunk, és a mai napig is erdeklődik, hogy vagyok meg minden, egymással beszéljük meg a problémáinkat, amenyire lehet a párjaink nem nagyon rajonganak persze ezért. Mind kettőnknek komoly kapcsolta van jelenleg. És nem azért nem maradtunk együtt mert vele volt az első. Olyannal legyen az első aki rád figyel, aranyos és szereted te! Nem kell le élned azzal az életed akivel elveszited!!! És csak azért, hogy "ne hogy lemaradj" azért semmi képp ne tedd
22 L
15 voltam és 4 nap után történt meg a dolog. Bele voltam zúgva a lányba, mert tényleg bomba jól nézett ki. Utána egy évig tartott a kapcsolatunk. Nem bántam meg és ugyanígy csinálnék mindent. Sőt ezalkalommal már egyből a megismerkedésünk utáni pillanatban.
23F
15 évesen történt és 3 hónapja jártunk.szerettem őt,bár nem szerelemből,de azért nagyon jól megvoltunk.utána még 3 hónapot jártunk.
16L
16voltam ;2hét után ;is-is; utánna még 4hónapig voltunk együtt;nem bántam meg mert igy sokkal bátrabban mentem bele a jelenlegi kapcsolatomba
L/17
Tavaly áprilisban 2,5 hónap után 16évesen.ő 18volt és mind a ketten szűzek voltunk.a mai napig együtt vagyunk,vagyis jövő hónapban 1éve, nagyon szeretjük egymást és az eljegyzést tervezzük:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!