Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akik 15-16 évesen vesztették...

Akik 15-16 évesen vesztették el! Mennyi idő után? Szerelemből tettétek vagy csak azért, "ne hogy lemaradjatok"?

Figyelt kérdés

Együtt vagytok még? Mennyi ideje? És a legfontosabb: megbántátok?

Nem/kor

2012. jan. 8. 15:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

1-2hónap után

szerelemből

nem vagyunk együtt

és azért is,mert nem akartam szűz maradni gimi végéig

2012. jan. 8. 15:57
 2/19 anonim ***** válasza:
0%

be voltam ba szva egy discoba odamentem egy csapat pasihoz megkérdeztem Ki basz na meg?

és ennyi kicsit megbántam

2012. jan. 8. 15:58
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

16 voltam, 8 és fél hónapja voltunk együtt (tehát szerelemből), utána még kb másfél évig jártunk, de már nem vagyunk együtt. Nem bántam meg, tényleg szerettük egymást, és jó élményként maradt meg.

20 L

2012. jan. 8. 15:59
 4/19 anonim válasza:

16 voltam. Nem egy leány álom volt. Nem bántam meg, szerettem. Nem vagyunk együtt de a mai napig meg dobban a szivem ha valahol talalkozunk, és a mai napig is erdeklődik, hogy vagyok meg minden, egymással beszéljük meg a problémáinkat, amenyire lehet a párjaink nem nagyon rajonganak persze ezért. Mind kettőnknek komoly kapcsolta van jelenleg. És nem azért nem maradtunk együtt mert vele volt az első. Olyannal legyen az első aki rád figyel, aranyos és szereted te! Nem kell le élned azzal az életed akivel elveszited!!! És csak azért, hogy "ne hogy lemaradj" azért semmi képp ne tedd

22 L

2012. jan. 8. 16:09
 5/19 anonim ***** válasza:
6%
pár hónapja ismertem, de nem jártam vele, csak úgy jött ki, és nem bántam meg 20L
2012. jan. 8. 16:09
 6/19 anonim ***** válasza:

15 voltam és 4 nap után történt meg a dolog. Bele voltam zúgva a lányba, mert tényleg bomba jól nézett ki. Utána egy évig tartott a kapcsolatunk. Nem bántam meg és ugyanígy csinálnék mindent. Sőt ezalkalommal már egyből a megismerkedésünk utáni pillanatban.

23F

2012. jan. 8. 16:16
 7/19 anonim ***** válasza:

15 évesen történt és 3 hónapja jártunk.szerettem őt,bár nem szerelemből,de azért nagyon jól megvoltunk.utána még 3 hónapot jártunk.

16L

2012. jan. 8. 17:14
 8/19 anonim ***** válasza:

16voltam ;2hét után ;is-is; utánna még 4hónapig voltunk együtt;nem bántam meg mert igy sokkal bátrabban mentem bele a jelenlegi kapcsolatomba

L/17

2012. jan. 9. 13:35
 9/19 mocscsaj válasza:
Én 5 hónap után veszítettem el és nem bántam meg :) Igen együtt vagyunk most lesz 9 hónapja. Ha megvan a kölcsönös bizalom és tisztelet nálatok akkor nem lesz semmi baj :) amúgy ő 16 én pedig 15/L
2012. jan. 9. 16:48
 10/19 anonim ***** válasza:

Tavaly áprilisban 2,5 hónap után 16évesen.ő 18volt és mind a ketten szűzek voltunk.a mai napig együtt vagyunk,vagyis jövő hónapban 1éve, nagyon szeretjük egymást és az eljegyzést tervezzük:)

17/L

2012. jan. 10. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!