Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezek h zajlanak? Vki elmesélné?

Ezek h zajlanak? Vki elmesélné?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok...most járok egy pasival nagyon szeretjük egymást..és szerintem már sorra fog kerülni,de nem tudom h zajlik a szeretkezés (ugymond.)normális válaszokat ha kérhetek megköszönném fontos lenne!

amikor a fiú bedugja akkor az nagyon nagyon fáj? én még nem ujjaztam magam meg semmi,mert ahogy kcisit bedugom fáj..és ha a pasim bedugja a "micsodáját" akkor mennyire fog vérezni?

ha én megujjazom magam akkor vérezhetek? vagy h van ez?

kérlek segítsetek,lehet buta kérdés de ez fontos lenne :(! köszi

2012. okt. 12. 20:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A barátom figyelmes volt meg minden, de nekem akkor is fájt elsőre, de nem annyira, hogy elviselhetetlen lett volna.

Nem is akkor véreztem, mikor bedugta, hanem pár órával később vettem csak észre.

Ez csak első egy-két alkalommal volt így, utána egyáltalán nem.

Menni fog az ahogy kell, ne aggódj. :)

2012. okt. 12. 20:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Elmesélem, hogy én úgy veszettem el, hogy nem volt nagy szerelem. Csak egy szimpla, vonzalmon alapuló kapcsolat egy egy évvel fiatalabb sráccal.

De nagyon jól ismertem a testemet, az igényeimet. Szerintem te nem tartasz még itt. :)

És nem kellett vigyázni sem rám, tudtam irányítani, mi a jó. Nekem azonnal hüvelyi orgazmusom volt, már az elsőnél. :) (Újra leírom: fájdalom, vérzés nuku:)

2012. okt. 12. 20:49
 23/24 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!! sokat segítettek!! :))))
2012. okt. 12. 20:54
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem sem fajt, sot egyaltalan nem is ereztem semmit. Es nem is verzett.

Szoval, ne aggodj, nem mindenki egyforma :)

2012. okt. 12. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!