Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezek h zajlanak? Vki elmesélné?

Ezek h zajlanak? Vki elmesélné?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok...most járok egy pasival nagyon szeretjük egymást..és szerintem már sorra fog kerülni,de nem tudom h zajlik a szeretkezés (ugymond.)normális válaszokat ha kérhetek megköszönném fontos lenne!

amikor a fiú bedugja akkor az nagyon nagyon fáj? én még nem ujjaztam magam meg semmi,mert ahogy kcisit bedugom fáj..és ha a pasim bedugja a "micsodáját" akkor mennyire fog vérezni?

ha én megujjazom magam akkor vérezhetek? vagy h van ez?

kérlek segítsetek,lehet buta kérdés de ez fontos lenne :(! köszi

2012. okt. 12. 20:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"kívánom a szexet meg minden csak félek!

"

Én vagyok a 7-es. (Mármint nem az osztályhetes, hanem a 7. hozzászóló.)

Erre azt mondom, hogy amikor erősebb a vágy, mint a félelem, CSAK AKKOR csináld! Szóval amikor már nem tudod megállni.:)

2012. okt. 12. 20:43
 12/24 A kérdező kommentje:
de ha fáj akkor nem sokáig,nekem azt mondták egy 10 percig eltart,de azért az is soknak számít... :(
2012. okt. 12. 20:43
 13/24 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem. Sőt, nem is mindenkinek fáj. Nekem megvolt a szűzhártyám és hiába vagyok nagyon szűk, nem fájt és nem vérzett.
2012. okt. 12. 20:44
 14/24 anonim ***** válasza:

Amíg így érzed, addig ne csináld!!!

Semmi esetre se!

Nem tudom, honnan vetted, hogy Te kívánod a szexet, de amiket írsz, nem arról tanúskodnak. Várj még jó sok évet, és amíg egy olyan kapcsolatod nem lesz, amilyet a 7.-ben leírtam!

2012. okt. 12. 20:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Előző kérdésedre válaszoltam. Szerintem ne parázz rá. :) Én is így voltam, nem is gondolkoztam ezeken, aztán talán ez is közrejátszott. :)
2012. okt. 12. 20:45
 16/24 A kérdező kommentje:

na de akkor most az elején nem fáj sokáig nem?:)

nem parázok annyira.. :)

2012. okt. 12. 20:46
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást, akkor biztosan vigyázni fog rád. Az én barátnőmmel mikor réges-régen itt tartottunk, ivott pár rövidet azon az estén, aztán hazamentünk és megtörtént.. és azt mondta, hogy egyáltalán nem fájt neki. Tetszett is, bár elmenni még nem tudott, ahhoz kellett még gyakorlás.

A lényeg, hogy lazán, nyugodtan, lassan. Erre nyugodtan emlékeztetheted a barátodat, ha ő elfelejtené ;) Mégiscsak rólad szól a dolog.

És 1-2 feles semmiképpen nem árt ;p

2012. okt. 12. 20:46
 18/24 anonim ***** válasza:

7. elég jól összefoglalta, még ha az időben túlzott is egy kicsit. :) Mármint, nem kell feltétlenül több év annak.

Mindegy is, mennyi idő, a lényeg, hogy úgy érezd.

Na, akkor tuti nem fog fájni. :)

2012. okt. 12. 20:47
 19/24 anonim ***** válasza:

"na de akkor most az elején nem fáj sokáig nem?:) 2

Amint írtuk, a lelki és testi viszonyotokon múlik ez, amit az aktus előtt felépítettetek egymás közt.

2012. okt. 12. 20:48
 20/24 anonim ***** válasza:

van akinek fáj van akinek nem,van akinek nem vérzik van akinek igen,de ne egy liter vérre gondolj. :)

utána nem fáj csak érzed,hogy valami megváltozott. :)

2012. okt. 12. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!