Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezek h zajlanak? Vki elmesélné?

Ezek h zajlanak? Vki elmesélné?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok...most járok egy pasival nagyon szeretjük egymást..és szerintem már sorra fog kerülni,de nem tudom h zajlik a szeretkezés (ugymond.)normális válaszokat ha kérhetek megköszönném fontos lenne!

amikor a fiú bedugja akkor az nagyon nagyon fáj? én még nem ujjaztam magam meg semmi,mert ahogy kcisit bedugom fáj..és ha a pasim bedugja a "micsodáját" akkor mennyire fog vérezni?

ha én megujjazom magam akkor vérezhetek? vagy h van ez?

kérlek segítsetek,lehet buta kérdés de ez fontos lenne :(! köszi

2012. okt. 12. 20:33
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
38%
Az első szex nagyon fájni fog.
2012. okt. 12. 20:34
 2/24 A kérdező kommentje:
és még annyit,h szex után fájni fog vagy akkor már nem?
2012. okt. 12. 20:36
 3/24 anonim ***** válasza:
ne ijesztgessed már. Nem fog annyira fájni. De nagyon óvatosan kell majd csinálni és fájdalom mindenképp lesz, de nem vészes.
2012. okt. 12. 20:37
 4/24 A.Romanov ***** válasza:

Az orgazmus egy csomó endorfint termel, utána már nem fogod rosszul érezni magad emiatt... Én biológus beállítottsággal ezt mondom, de még sosem szexeltem, igazából nem tudhatom :)

20F

2012. okt. 12. 20:38
 5/24 anonim ***** válasza:

Nem vagyok lány az már biztos,de azt tudom,hogy attol függ milyen a partnered.ha csak rád figyel az elsönél és "vigyáz" rád akk nincs miért aggódnod sztem.

Cáfoljon meg valaki.

2012. okt. 12. 20:38
 6/24 anonim ***** válasza:

hát jobb ha picit felkészíted a tested az első alkalomra.

Akkor feküdj csak le vele,ha tényleg szeretnéd ne csak divatból.:)

Testileg lelkileg kívánod kell.

Ha a pasid oda figyel kellő előjátékkal stb akkor nem fáj.

Persze azért fájhat,ilyenkor jobb ha egy új időpontban próbálkoztok.

kb ennyit tudtam gyors írni :)

2012. okt. 12. 20:39
 7/24 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

Először csókolózás van, az néhány hónapig eltart. Utána a csókolózás közben egymás ruhája alá kezdtek nyulkálni, az is néhány hónap. Utána elkezditek keresni az alkalmat, hogyan lehetnétek kettesben, hogy le is vehessétek a ruhátokat, és senki ne zavarhasson meg. Végigsimogatjátok, végigszagolgatjátok, végigcsókolgatjátok egymás testét, ez is hónapok, esetleg évek. Fokozatosan eljuttok a nemi szervekig, azt is megcsókolgatjátok, megnyalogatjátok. És amikor ebben már mind otthonosan mozogtok, akkor juttok el az egyesülésig. Akkor az már nem olyan nagy lépés, és annyira kívánjátok, hogy egyáltalán nem fáj, vagy csak elhagyagolható mértékben.

2012. okt. 12. 20:39
 8/24 A kérdező kommentje:

köszönöm rendesek vagytok..! :) és utána fog fájni? :| mert olvastam,h lepedőt kell rakni,mer hogy vérezni fogok meg ilyenek,na most ebből nem tom mi igaz,de egy kicsit félek..

mert kívánom a szexet meg minden csak félek!

2012. okt. 12. 20:41
 9/24 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt az első, nem is véreztem. :)
2012. okt. 12. 20:41
 10/24 A kérdező kommentje:
de akkor nem mindenki vérzik?? vagy hogy van ez? :|
2012. okt. 12. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!