Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mit szolnatok, ha a lany akivel randiztok, elmeselne, hogy 2-3 eve a livejasminon volt fent par alkalommal?
Figyelt kérdés
Meghallgatnatok, hogy miert tette, vagy szakitanatok vele?2012. márc. 7. 00:02
1/8 anonim válasza:
én meg prostizok rendszeresen, szóval nem igazáén érdekelne
3/8 anonim válasza:
Szerintem megérdemli hogy meghallgasd miért tette-
5/8 anonim válasza:
Mégis miért tette?Hát mert kellett neki a zseton:)
6/8 anonim válasza:
azt, hogy ezerszer jobb, mint az utca
nem hiszem, hogy elso randin ezzel jönne, szóval csak emiatt nem kellene dobni, ha már jópárszor találkoztunk
7/8 agi91babe válasza:
Szerintem semmi közöd hozzá. Nem nyúlt hozzá senki pénzért,egészségügyileg lehetne hozzá közöd, de úgy nem veszélyeztet téged. Az ő dolga, milyen jogon kérnéd számon azért amit régen csinált?
8/8 tabaki válasza:
Ha már megint előjött ez a régi kérdés:
Minden kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb. Ha egy ennyire kompromittáló dolgot fontosnak tart elmondani magáról, akkor az annak a jele, hogy komolyan veszi. Szakítani? Micsoda hülyeség! Azt nem mondom, hogy különösebben érdekelne, miért csinálja, de ha ő akarja, hadd mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!