Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Olyanok véleménye érdekelne,...

Olyanok véleménye érdekelne, akik a vallásuk miatt vártak a szüzességük odaadásával a házasságig. Mi volt a határ? Csak a szex nem és minden más belefért (pl. orál)?

Figyelt kérdés

Volt aki utólag megbánta, hogy addig várt? Volt, amikor úgy éreztétek, hogy feladjátok és mégsem tudtok kitartani az esküvőig? Sikerült és ha igen, akkor hogyan? A párotok is szűz volt?

Aki csak beszólogatni akar meg kifejteni, hogy ez mekkora baromság, szépen kérem, hogy máshol bontakozzon ki, mert tényleg érdekel a hasonló cipőben járók véleménye:)

2009. aug. 3. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
97%

Egyébként a pettingelés közben néha előfordul, hogy kezdtek volna eldurvulni a dolgok, de szerencsére eddig mindig észnél voltunk, és olyankor inkább félbehagytuk az egészet, és egymás közelébe se mentünk. Utólag mindig röhögünk az ilyen "bakikon", szerintem aranyos :D

Már csak egyet árulj el,nem kötekedésképp kérdezem,tényleg érdekel: ennek mi értelme van? Megőrültök egymásért,szerelmesek vagytok,mi lesz más ha összeházasodtatok? Ugy beszéltek itt a szexről mint valami anyagyilkosságról..ez a világ legtermészetesebb,legősibb dolga,minden élőlény szexel valamilyen formában.. ezt az élet alakitotta igy,a vallások meg ugye kicsit később szabtak iylen határokat,mint az élet. Nem értem,tényleg nem-de ez csak az én személyes véleményem.

2009. aug. 4. 23:27
 22/77 A kérdező kommentje:

"minden élőlény szexel valamilyen formában"

Ez igaz, csak én szeretkezni szeretnék, nem szexelni. Ennyi a különbség.:)

2009. aug. 5. 00:48
 23/77 anonim ***** válasza:
39%
És csak azután leszel szerelmes valakibe,hogy a kezedre húzta a gyűrűt? egyetéártek,hogy a házasság egy mérföldkő-de az már rég rossz,ha érzelmek ettől függnek.. lehet szerelmeskedni gyűrű nélkül is. De forgasd ki nuygodtan a szavaimat,elég primitiv dolog,mondjuk nem nagyon vártam mást ..
2009. aug. 5. 13:27
 24/77 A kérdező kommentje:
Hogy függ össze, hogy aszexelni-szeretkezni és hogy mikor leszek szerelmes? Voltam már szerelmes, nagyon is, de nem éreztem, hogy hosszú távon szeretnénk/tudnánk együtt élni. Ha pedig szerelmes leszek abba az emberbe, akivel érezzük mindenketten, hogy igen, el tudjuk képzelni egymással életünk végéig, akkor pedig ki lehet bírni a jegyességet és azt sem mondtam, hogy csak az esküvőn fogom meg a kezét:) Az mit jelent, hogy nem is számítottál másra? Azért mert így gondolkodom, semmivel nem vagyok rosszabb vagy bunkóbb, mint aki egy óra, egy nap, fél év, aármikor szeretkezik először a társával. Nem azt kértem, hogy minősítsd, hogy milyen hülye vagyok, hogy így gondolom, hanem véleményt kértem, amibe persze bőven belefér, hogy nem értesz egyet velem, de ez a lenéző stílus akkor sem az igazi.
2009. aug. 5. 17:16
 25/77 A kérdező kommentje:

"De forgasd ki nuygodtan a szavaimat,elég primitiv dolog,mondjuk nem nagyon vártam mást.."

Az előző kommentem utolsó mondatait a 13.27-esnek, erre a mondatára reagálva szántam, nehogy más félreértse és magáravegye:)))

2009. aug. 5. 17:18
 26/77 anonim ***** válasza:
47%
Ezt arra irtam,hogy te tulajdonképpen degradáltál engem azzal,hogy azt irtad-te szeretkezni akarsz nem szexelni. Honnan szülted te azt,hogy a házasság előtt nem lehet szeretkezni? Ez mind gyönyörü amit irsz: szerelem,házasság,várakozás -de kérdem én,és légyszives őszintén válaszolj : Mikor szerelmes voltál,1 pillanatig sme kivántad meg akit szertsz? Mert ha nem akkor az nem szerelem..ha igazat irsz,és érezted már,akkor te is tudod,hogy minden porcikáját kivánod a másiknak,és nem értem miért kell ezt megvonni magunktól,mi köze ennek az együttéléshez,meg a sirig tartó szerelemnek? Egy kapcsolat a házasság után is tönkremehet,remélem ebben egyetértünk. csak a környezetemből millió példát tudnék felsorolni,2,5,25 év után válnak el egymástól emberek.Ez nem biztositék semmire,hogy addig kinzod magad,ellenálsz a vágyaidnak .. Mégegyszer hangsúlyozom,nem akartalak sértegetni,én csak feltettem neked egy kérdést amire te még mindig nem válaszoltál,pedig ez a válasz tényleg érdekel engem.
2009. aug. 5. 19:57
 27/77 A kérdező kommentje:

Mire nem válaszoltam? Azt kérdezted, hog csak az esküvő után leszek-e szerelmes? Írtam, hogy dehogy, én is normális ember vagyok ám:)

"1 pillanatig sme kivántad meg akit szertsz?"

Dehogynem, nem is egy pillanat volt. nem is csak TV-t néztüönk együtt, de tudtam azt, hogy hol a határ, mi az amit megtehetek és mi az amit nem. Nem azért nem tehetem, mert bárki megtiltotta, hanem mert án így határoztam és ez az elhatározás fontos.

Mielőtt valami rózsaszínködös 12 évesnek gondolnál, elárulom, hogy huszonéves vagyok és hidd el nekem tudom, hogy milyen szerelmesnek lenni.

Az hogy te mit érzel degradálónak, az a Te gondod. Én nem annak szántam, de ha Te annak érzed, akkor úgysem tudlak meggyőzni az ellenkezőjéről. Írhatnám, hogy is milyen jelzőket használtál rám, de az aza igazság, hogy egyáltalán nem érdekel. Te így gondolkodsz, én meg máshogy.

Volt még valami kérdésed, amire nem válaszoltam?:)

2009. aug. 5. 20:08
 28/77 A kérdező kommentje:

Már látom hogy egy kimaradt:

"Egy kapcsolat a házasság után is tönkremehet,remélem ebben egyetértünk"

Igen, tönkremehet, én sem azt mondom, hogy bármi garancia is van arra, hogy így nem mehet tönkre a házasságom. De a saját környezetemben azt látom, hogy sokkal kisebbb eséllyel mennek tönkre azok a házasságok, ahol egyik félnek sem a többedik együttélése vagy a sokadik partnere. Nem mondom, hogy ez vagy az a jobb, egyszerűen csak azt, hogy én mit látok és mit tapasztalok.

2009. aug. 5. 20:10
 29/77 anonim ***** válasza:
82%
Azért vannak még rendes lányok! Bárcsak sokkal többen gondolkodnának így!!!
2009. aug. 10. 19:28
 30/77 anonim ***** válasza:
31%

Na igen, igaz, hogy a rendes lányokat veszik el a pasik, de kielégülni a "nem rendes" lányoknál szoktak, előttetek is, utánatok is. És a jó kislányokat mindig a rossz kislányokkal csalják meg:)

A jó kislányok mossák a gatyájukat, a rossz kislányokat meg kielégítik.

2009. aug. 10. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!