Szerintetek lefeküdjek vele? (a többi lent)
Találkoztam 1 fiúval 1 buliban és addig is ismertük egymást, de csak látásból, elkezdtünk smárolni és mikor legközelebbi buliban találkoztunk megint és sajnos beleszerettem, pedig tudtam, hogy nem lenne szabad, mert soha nem járna velem. Ő már 15 éves és már rég nem szűz. Tudom, hogyha azt akarom foglalkozzon velem, le kell feküdjek vele és én is nagyon akarom, de a szüleim és mások is azt mondják, hogy a 16-17 éves kor a legjobb a szüzesség elvesztésére. A barátnőm is ugyanígy járt, annyi idős mint én és ő szerinte nem baj, ha lefekszünk velük. Én szeretném, de nem tudom mi legyen, kicsit fiatalnak érzem magam.
13/L
hát ez..
Például még min múlik?
A válasz roppant egyszerű...
Bár én is 3-4 év türelmet javasolnék, tudomásul veszem, hogy a mai világban ez egyeseknél jóval korábban bekövetkezik.
Viszont nagyon jó viszonyítási alap lehet számodra: addig, amíg ez kérdésként egyáltalán felmerül, és idegenektől kérdezed meg, addig semmiképp nem vagy rá felkészülve.
Ha most megteszed, jópár évig elég sok srácnak csak használati tárgy leszel, és nagy valószínűséggel akik ismernek, utána se fognak nőként tisztelni.
Először is ne tedd... Kiskorú vagy... Nincs beleegyezési jogod... A törvény szerint biztosan bűncselekmény...
Másodsorban várj vele... Egy életen át elkísérő emléked lesz, ne dönts érzelemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!