Lefeküdjek vele?
Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Én 16 ő 15 éves. Nagyon szeretem!! És ő is engem..nincs semmi probléma,féltékenységre sincs semmi ok. Nagyon szeretem! A kérdés: lefeküdjek vele?? Pettingeltünk is már,sok mindenen eljutottunk. Pl: orális szex... Mindketten szűzek vagyunk. Én felvagyok rá készülve. És ő is. Lefeküdjek vele?2012. márc. 3. 10:46
1/12 anonim válasza:
nemvagy felkészülve, mert ez a kérdés megfogalmazódott a kis fejedben :)
2/12 A kérdező kommentje:
Azért írtam,mert 4 hónapja vagyunk együt. és ez nem e korai?
2012. márc. 3. 10:50
3/12 anonim válasza:
hát ismerek olyat akik 1 hét után lefeküdtek és 3éve együtt vannak. nekik nem korai, de neked az, mert megkérdezted. szerintem...
4/12 A kérdező kommentje:
Most lenne az első.... csak gondoltam megkérdezem nem e korai.. mert mikor pettingelünk felső lekerül rólunk nagyon kivánjuk 1mást..
2012. márc. 3. 10:52
6/12 A kérdező kommentje:
-.-
2012. márc. 3. 10:55
7/12 anonim válasza:
amúgy kérdező, bármit mondunk, úgyis a fejed után mész nem? :)
amúgy orális szexnél is csak a felső került le? :)
9/12 A kérdező kommentje:
neeem.csak mondom mikor pl lekerül a felső nadrág nagyon kivánjuk egymást már akkor....
2012. márc. 3. 11:01
10/12 anonim válasza:
... :) Aranyos vagy Kérdező. Hidd el, ez mással is előfordul... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!