Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek vele?

Lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Én 16 ő 15 éves. Nagyon szeretem!! És ő is engem..nincs semmi probléma,féltékenységre sincs semmi ok. Nagyon szeretem! A kérdés: lefeküdjek vele?? Pettingeltünk is már,sok mindenen eljutottunk. Pl: orális szex... Mindketten szűzek vagyunk. Én felvagyok rá készülve. És ő is. Lefeküdjek vele?
2012. márc. 3. 10:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez a ti döntésetek, mindenkinek más tapasztalatai vannak,akik itt írnak. Külső szemmel persze igaz, ha ez így fogalmazódik meg benned, hogy még ide is kiírod, akkor nem vagy felkészülve, de ezt csak ti tudjátok.
2012. márc. 3. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:

már nem azért,de nem értem a tiniket, alig ismerik a másikat már megy a petting,az orális szex,a szex,meg azt hajtogatják mennyire szerelmesek, tinikorban még nem alakulnak ki mély érzelmek,ergó fellángolás,vonzalom amit érzel,nem beszélve arról hogy 4 hónap az nem sok,ok 20on éveseknél már nem gond ilyenkor a szex,de azért egy tini és egy 20 éves között sok különbség van pl érettség

Szerintem ne feküdj le vele,aki tényleg érett és felkészült nem itt kérdezi meg,tudja hogy még várnia kell kicsit,érett agyilag és lelkileg is nem csak testileg,szerintem várjál még

2012. márc. 3. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!