Lefeküdjek vele?
Sziasztok. A barátommal lassan egy éve együtt vagyunk imádjuk egymást. Ő 17 éves én 14 hamarosan 15.
Tudom, hogy már nagyon szeretné ha lefeküdnénk és valamelyik nap beszéltünk is erről és mondta, hogy persze szeretné, de tud várni. Az az igazság, hogy én is szeretném, csak picit fiatalnak érzem magam. Nem azt mondom, hogy nem tudnám magam elképzelni ilyen helyzetben vagy valami, de...
Nos ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Légyszíves ne írjatok olyanokat, hogy rib@nc vagyok meg ilyesmi, mert nagyon lelkiismeretes vagyok és nem ezért kérdeztem meg, hogy ezt hozzám tudják páran vágni.
A normálisakat előre is nagyon szépen köszönöm.:)
Ezt nem nekünk kell eldönteni, hanem neked. Ha késznek érzed magad a dologra, akkor oké, ha nem várjál. Szerintem várj még. Nem vagy annyira kész rá, ha feltetted a kérdést.
(23F)
Ha mindketten fel vagytok készülve rá, akkor mért ne? :D
Ha te úgy érzed hogy te akarod, akkor tedd meg, de ezt nem nekünk kellene eldöntenünk :)
De amúgy tényleg picit fiatal vagy hozzá, bár ma már ez nem számít, lassan már mindenki az oviban veszti el a szüzességét, aki meg 1. osztályban még szűz, az meg majd nyomorék lesz, hogy hogy lehet ilyen szar (jövő).
Ez az elsö ertelmes kerdes, amit korodbelitöl olvasok itt!
Persze, lehet vitatkozni arrol, hogy fiatal-nem fiatal, de en is ennyi idösen vesztettem el es igazabol csak a körülmenyek miatt bantam meg. (Csak a testiseget kerestem, de semmilyen ezelmek nem füzödtek a lanyhoz.)
A fiudtol is nagyon normalis, hogy nem sürgeti a dolgot.
Valaszt viszont nem tudok mast adni, mint hogy ezt tenylegesen csak te döntheted el. Ha elerkezettnek erzed az idöt, akkor tedd meg ezt a lepest.
Igen képzeld szűz vagyok írtam is, hogy elég lelkiismeretes vagyok. Sőt ahhoz képest amit most leszűrhettél rólam egy jó gyerek vagyok. Bocsi nem akarok bunkó lenni, csak tényleg nem ilyen szex éhes kis .... vagyok sőt..
Amúgy igen késznek érzem magam rá és azért kérdeztem meg itt mert érdekel más emberek véleménye is.
Köszönök szépen minden választ.:)
20:17
Nagyon szépen köszönöm neked nagyon sokat segítettél.:)
És azt is hogy nem hurrogtatok le.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!