Lefeküdjek vele?
Sziasztok. A barátommal lassan egy éve együtt vagyunk imádjuk egymást. Ő 17 éves én 14 hamarosan 15.
Tudom, hogy már nagyon szeretné ha lefeküdnénk és valamelyik nap beszéltünk is erről és mondta, hogy persze szeretné, de tud várni. Az az igazság, hogy én is szeretném, csak picit fiatalnak érzem magam. Nem azt mondom, hogy nem tudnám magam elképzelni ilyen helyzetben vagy valami, de...
Nos ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Légyszíves ne írjatok olyanokat, hogy rib@nc vagyok meg ilyesmi, mert nagyon lelkiismeretes vagyok és nem ezért kérdeztem meg, hogy ezt hozzám tudják páran vágni.
A normálisakat előre is nagyon szépen köszönöm.:)
Utolsó nagyon szépen köszönöm.
És igen igazad van.:)
19:09,egy 14 éves KISLÁNY igenis fiatal a szexhez,de még a párkapcsolathoz is ,egy gyerek,és attól hogy manapság az a menő,meg a trend hogy 12-15 éves kislányok,szo*nak,kefélnek,pasiznak,buliznak,részegen fetrengenek,sminkelnek,úgy öltöznek,mint egy lotyó attól még nem normális,gyerekek akik baromira fel akarnak nőni,fogalmuk nincs az életről,és egyátalán nem érettek,vannak normális gondolkodásúak,értelmesek a mai 12-15 évesek között is de azt nem azt jelenti hogy érettek a szexuális életre
kérdező már megbocsáss mit csinálsz ha terhes leszel ugyanis tudd nem 100%os egyik fogamzásgátló sem majd mész abortuszra,vagy megszülöd már ha ilyen fiatalon túl éled a szülést??? gondolkodjatok már emberek
17-18 előtt nem kéne,és számos érv van mellette miért nem,nem a tiniszerelem itt a lényeg az úgyis elmúlik,de baromira elcseszheti az életét mert nem tud az ösztönein uralkodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!