Szerintetek lefeküdjek vele? (a többi lent)
Találkoztam 1 fiúval 1 buliban és addig is ismertük egymást, de csak látásból, elkezdtünk smárolni és mikor legközelebbi buliban találkoztunk megint és sajnos beleszerettem, pedig tudtam, hogy nem lenne szabad, mert soha nem járna velem. Ő már 15 éves és már rég nem szűz. Tudom, hogyha azt akarom foglalkozzon velem, le kell feküdjek vele és én is nagyon akarom, de a szüleim és mások is azt mondják, hogy a 16-17 éves kor a legjobb a szüzesség elvesztésére. A barátnőm is ugyanígy járt, annyi idős mint én és ő szerinte nem baj, ha lefekszünk velük. Én szeretném, de nem tudom mi legyen, kicsit fiatalnak érzem magam.
13/L
Ne tedd.Fiatalnak érzed magad.Várjál legalább 1 évet.legjobb lenne a 2.De a srác tuti nem fog rád várni,
de ezért ne add oda magad 13 évesen.
amikor úgy érzed,hogy készen állsz rá.
Mi az , hogy csak akkor foglalkozik veled , hogyha lefekszel vele? O.O
Miez a mai világ? Teljesen jogos , hogy 17 évesen vagy 16 évesen feküdj le előszőr valakivel... 13 évesen? Ne a hülye r*bancok példáját nézd akik mindenn héten más pasival fekszenek le.. Meg ilyen idősen buliba jársz?
Ez a fiú nem hozzád illik hidd el. Ő gondolom csak szexelni akar és csókolom.. Semmi több. Ő nem az a fiú aki szeretni fog .. hanem az aki megcsal..
Még várj a pasizással!! Vagy lehet tőlem apasid de csóknál semmi több.
Szerintem magadtól is rájöttél , hogy fiatal vagy. NE TEDD! Mert ha megteszed akkor csak egy ócska ringyó leszel...
De ez az én véleményem.
cöhh XD
szerintem ne tedd meg. Megfogod bánni de nagyon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!