Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akik 20 fölött vesztettè...

Akik 20 fölött vesztettèk el a szuzessèguket, TÈNYLEG NEM vesztettek semmit?

Figyelt kérdés
Ha elfogadjuk, hogy 15 èves "kellene" megtörtènnie az elsönek, akkor èn levagyok maradva 10 èvvel. Szòval ezt csak 35 èves koromra ùdom bepòtolni, ergò nem lesz normàlis kapcsolatom, normàlis növel. Bàr, ùgy làtom ez a vilàg, ùgy ahogy van abnormàlis. :((
2012. aug. 11. 15:52
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Én is ilyen problémákkal küszködök. Bár én még csak 20 vagyok, de nekem sem sikerült elveszítenem.
2012. aug. 11. 19:25
 22/33 anonim ***** válasza:
Amelyik férfinak 20-25 éves korig nem volt intim kapcsolata a nőkkel, nyugodjon bele tudatba, hogy teljesen tönkrement az élete. Kénytelen lesz qrvákhoz járnia, ha egy kis testi boldogságot akar.
2012. aug. 11. 19:54
 23/33 anonim ***** válasza:

,,Igazad van, ez egy tök fölösleges dolog, senki nem vágyik rá, h népszerű legyen a nők körében.

Attól, h te aszexuális vagy még nem mindenki az."

Könnyen jár a szád, te mázlista.

2012. aug. 11. 19:56
 24/33 anonim ***** válasza:

A másodikkal értek egyet. Időt veszítettél. 20 fölött már komolyabbak a lányok, olyan élményekből maradtál ki, amiket nehéz lesz bepótolni.

Ráadásul ha szűz lányokat is szeretnél lyukasztani, akkor pedomacinak leszel bélyegezve. Ezt pedig 16-18 évesen megtehetted volna minden negatív bélyeg nélkül.

A másik eset, mikor 16-18 évesen egy egy nálad idősebb nővel, vagy egy MILF-el fekszel le, az is egy élmény, ami húsz éves kor fölött már nem nyújtja ugyanazt a feelinget.

De ami elmúlt azon ne bánkódj, maximum felakaszthatod magad, de vissza nem forgathatod az idő kerekét. A jövődet próbáld egyengetni, a múltadat pedig feledni.

2012. aug. 11. 19:57
 25/33 anonim ***** válasza:

,,Ráadásul ha szűz lányokat is szeretnél lyukasztani, akkor pedomacinak leszel bélyegezve. Ezt pedig 16-18 évesen megtehetted volna minden negatív bélyeg nélkül."

Annyira tökmindegy ez egy szűz egyénnek, hisz majd kiugrana a bőréből, ha ágybavinne egy ilyen fiatal lányt.

2012. aug. 11. 20:00
 26/33 anonim ***** válasza:
Egészen addig, amíg a lány apja kitapossa a belét. Mert nincs a homlokára írva, hogy szűz, a lúzerségből pedig ilyen korban már hamarabb következtetnek arra, hogy perverz vagy sorozatgyilkos, minthogy tényleg egy kedves srác.
2012. aug. 11. 20:07
 27/33 anonim ***** válasza:
Legalább nem szüzen hal meg.
2012. aug. 11. 20:08
 28/33 anonim válasza:

Nekem sikerült (nem egész) 15 évesen elveszteni.

Más lehet, korainak érzi, nekem jó volt, hogy ilyenkor történt.

Pedig még szép sem vagyok.

De ribanc sem, és a kapcsolatom a mai napig megvan.

Nincs olyan, hogy kellene, de ha valaki várja, hogy a sült galamb berepüljön a szájába, akkor esélyes, hogy 30 évesen is szűz marad...

23,5N

2012. aug. 11. 20:44
 29/33 A kérdező kommentje:

Hàt ez az. Az ÈLMÈNYTÖL ELESTEM!!! :(( :((

Most meg kènytelen leszek egy szörös, budös, ruhes, AIDS-es kibìrhatatlan hàzi sàrkànnyal meghàzasodni, mert a "kulsöleg-belsöleg remek csajok mind elkeltek" ès nem kìvàncsi egy olyan, mint ràm. :(( Inkàbb az örök szuzessèg vagy a kötèl....

2012. aug. 11. 20:52
 30/33 anonim ***** válasza:
9%

Látod, ezért nem szabad hallgatni az ilyen idiótákra, akik azzal jönnek, h semmi gond nincs azzal ha valaki 28 évesen szedi össze magát.

Saját maguknak is hazudnak.

2012. aug. 11. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!