Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akik 20 fölött vesztettè...

Akik 20 fölött vesztettèk el a szuzessèguket, TÈNYLEG NEM vesztettek semmit?

Figyelt kérdés
Ha elfogadjuk, hogy 15 èves "kellene" megtörtènnie az elsönek, akkor èn levagyok maradva 10 èvvel. Szòval ezt csak 35 èves koromra ùdom bepòtolni, ergò nem lesz normàlis kapcsolatom, normàlis növel. Bàr, ùgy làtom ez a vilàg, ùgy ahogy van abnormàlis. :((
2012. aug. 11. 15:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Dehogy!!!

Persze nyilván rossz az ilyesmi, nem is csak a szex hiánya miatt, hanem mert az ember társas lény, igényli, hogy szeressék, és hogy valaki mellett nőnek/férfinak érezze magát. Ez nagyon fontos.

Persze könnyű azt írni, hogy ne add fel, de mást meg nem nagyon lehet. Ettől még nem érsz kevesebbet, és ha valaki egyszer beléd szeret, elfogad az összes "hibáddal" együtt, és nem fogja zavarni, hogy ilyen téren tapasztalatlan vagy.

Ettől még lehetsz értékes ember, ezt ne felejtsd el.

2012. aug. 11. 16:59
 12/33 anonim ***** válasza:

Igazad van, ez egy tök fölösleges dolog, senki nem vágyik rá, h népszerű legyen a nők körében.

Attól, h te aszexuális vagy még nem mindenki az.

Nem is tudom ki akarja magát felakasztani.

2012. aug. 11. 17:04
 13/33 anonim ***** válasza:

Ilyen ostobán nem is értem, hogy lehetsz a nők kedvence.

Bár azok nyilván olyanok is...

2012. aug. 11. 17:05
 14/33 anonim ***** válasza:

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.

Nem az eszedért szeretnek a nők, ez is biztos.

2012. aug. 11. 17:10
 15/33 anonim ***** válasza:
Csak olyan egyedeket ismerek, akikkel pár évvel húsz felett, tehát huszonöt alatt esett meg a dolog, de a látottak és az elmondásaik alapján sem vesztettek semmit, be tudtak pótolni mindent és normális kapcsolatra is sikerült szert tenniük.
2012. aug. 11. 17:29
 16/33 A kérdező kommentje:
Jò, de èn nèhàny hònap mùlva betöltöm a huszonötöt, szòval bele kell hùznom. àhh, ùgy se törtènik meg, kàr a gözèrt...:S
2012. aug. 11. 17:51
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem neked van kevés eszed, ez az oldal a szűz fiúkák meg lányok gyűjtőhelye, mit vártál, h fel leszek pontozva 120%-ra?

Meg ezen az oldalon, ahol a mi a kedvenc levesed kérdésre leírod, h Paradicsomleves és akkor lepontoznak 47%-ra szerinted van értelme ennek rendszernek?

Akinek van egy kis esze nem foglalkozik a százalékokkal, neked meg egy kicsi sincs ezek szerint, plusz

örülök, h ennyiben kimerültek az érveid.

2012. aug. 11. 17:56
 18/33 anonim ***** válasza:
Nem a százalékod miatt írtam, hogy nem az eszedért szeretnek, nagyokos :). A hozzászólásaid miatt. A százalék bemásolásával csak azt szerettem volna jelezni, hogy Neked szól.
2012. aug. 11. 18:06
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell megmagyarázni, akkor a válaszom számát írtad volna.

Évekkel ezelőtt volt divat a százalékokkal szórakozni.

2012. aug. 11. 18:42
 20/33 anonim ***** válasza:
Okos enged, szamás szenved. Nem bocsátkozom vitába ostobákkal. További szép estét ^^
2012. aug. 11. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!