Akik 20 fölött vesztettèk el a szuzessèguket, TÈNYLEG NEM vesztettek semmit?
Dehogy!!!
Persze nyilván rossz az ilyesmi, nem is csak a szex hiánya miatt, hanem mert az ember társas lény, igényli, hogy szeressék, és hogy valaki mellett nőnek/férfinak érezze magát. Ez nagyon fontos.
Persze könnyű azt írni, hogy ne add fel, de mást meg nem nagyon lehet. Ettől még nem érsz kevesebbet, és ha valaki egyszer beléd szeret, elfogad az összes "hibáddal" együtt, és nem fogja zavarni, hogy ilyen téren tapasztalatlan vagy.
Ettől még lehetsz értékes ember, ezt ne felejtsd el.
Igazad van, ez egy tök fölösleges dolog, senki nem vágyik rá, h népszerű legyen a nők körében.
Attól, h te aszexuális vagy még nem mindenki az.
Nem is tudom ki akarja magát felakasztani.
Ilyen ostobán nem is értem, hogy lehetsz a nők kedvence.
Bár azok nyilván olyanok is...
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
Nem az eszedért szeretnek a nők, ez is biztos.
Szerintem neked van kevés eszed, ez az oldal a szűz fiúkák meg lányok gyűjtőhelye, mit vártál, h fel leszek pontozva 120%-ra?
Meg ezen az oldalon, ahol a mi a kedvenc levesed kérdésre leírod, h Paradicsomleves és akkor lepontoznak 47%-ra szerinted van értelme ennek rendszernek?
Akinek van egy kis esze nem foglalkozik a százalékokkal, neked meg egy kicsi sincs ezek szerint, plusz
örülök, h ennyiben kimerültek az érveid.
Nem kell megmagyarázni, akkor a válaszom számát írtad volna.
Évekkel ezelőtt volt divat a százalékokkal szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!