Akik osztálytárssal vesztették el, hogy történt?
Figyelt kérdés
Elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy akik egy gimnáziumi, vagy középiskolai (esetleg általános iskolai) társukkal veszítették el, hogy történt, hol, meg a többi részlet. Persze az is, hogy utána, hogy jöttetek ki az iskolában.2012. aug. 3. 16:59
1/4 anonim válasza:
mi osztálytársak vagyunk mai napig, már több, mint egy éve járunk, és már egy jó ideje jártunk, amikor megtörtént. semmi nem változott, mivel azóta is együtt vagyunk.
2/4 anonim válasza:
Hát,én 15éves voltam,elfujtam a gyertyákat olyan 16:20 körül,és rá 3hét,és 2 napra,meg olyan 4órára,elvesztette a szüzeséggem a barátnőmmel,és 1 suliba jártunk,levetkóztünk,elösször a cipőnket vettük le az ajtó,majd bementünk a szobámba,és levettük a zokninkat,bár ő szerette volna fenthagyni,de büdös a lába szegénykének,szóval lehúztuk,kifuttoam a wc-re és befujtam magam légfrissitővel,meg a szobát is,a zokniát kidobtuk,majd levette a polóját,lehuzta a gatyáját,ekkor láttam meg a mellét,mert hatalmas logó csöcsei voltak,levette a gatyáját,a a bugyiját,én lehuztam a sliccem,bedugtam a farkamat "oda",és rá 1 percel,felkeltem,és megöltem magam az ilyen hülye kérdések miatt :DD
4/4 anonim válasza:
Középiskola kollégiumban totál részegen szerencsére nem éreztem se fájdalmat és nem is igazán emlékszek rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!