Akik 20 fölött vesztettèk el a szuzessèguket, TÈNYLEG NEM vesztettek semmit?
Semmi se veszítettél vele...nyugi!
Szerintem teljesen mindegy mikor veszíti el az ember...
TÉNYLEG.
Persze jó dolog, ha az emberre hamar ráköszön a szerelem, és áll mellette valaki (amennyiben igazi kapcsolatról beszélünk), de pusztán azért, hogy később veszíted el a szüzességed, nem maradsz le semmiről.
Majdnem 22 voltam, mire először lett valakim (akivel most is együtt vagyok), és nem érzem, hogy hű de sok dologról lemaradtam volna, amit nem lehet pótolni.
Bírom mikor olyan emberek okoskodnak, akik szintén szűzek még 28 évesen is, h ki miről maradt le.
Egy lánynál még elmegy, bár feltételezhető, h csúnya, mint a bűn, de valaki majd csak megugorja.
Viszont egy srácnál egyértelmű, h 18 évesen már majd megvesz a pináért.
Szal én örülök, h nem húztam el 30 éves koromig, nagyon jó párnacsatákban volt részem, magabiztosabbá tett, megtanultam a nőkkel bánni, én örülök, h népszerű vagyok a körükben.
ma 16:50
Általánosítás, általánosítás, általánosítás...
Ráadásul semmi értelmessel nem szolgáltál, csupán annyival, hogy te mennyire népszerű vagy a nők körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!