Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akik 20 fölött vesztettè...

Akik 20 fölött vesztettèk el a szuzessèguket, TÈNYLEG NEM vesztettek semmit?

Figyelt kérdés
Ha elfogadjuk, hogy 15 èves "kellene" megtörtènnie az elsönek, akkor èn levagyok maradva 10 èvvel. Szòval ezt csak 35 èves koromra ùdom bepòtolni, ergò nem lesz normàlis kapcsolatom, normàlis növel. Bàr, ùgy làtom ez a vilàg, ùgy ahogy van abnormàlis. :((
2012. aug. 11. 15:52
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
48%
De a szűzességüket.
2012. aug. 11. 15:54
 2/33 Kleo25 ***** válasza:
100%
nem veszítesz semmit ha tehetném én sem 16 éves koromban veszítettem volna el hanem később. ne bánd majd elveszíted
2012. aug. 11. 15:55
 3/33 anonim ***** válasza:
0%
csak az időt...
2012. aug. 11. 16:19
 4/33 anonim ***** válasza:
És mért kéne 15 évesen megtörténnie az elsőnek? Szerintem az korai. Mondjuk 17-18 a legideálisabb, abban a korban már mentálisan is van olyan szinten az ember, hogy tudja mit csinál (lásd 14-16 évesek itt kérdezgetik, hogy most akkor terhesek-e vagy sem, stb. egyéb gyöngyszemek). Én 21 éves lányként szűz vagyok, mert még nem találtam meg azt a partnert, akit ennyire közel engednék magamhoz. Ebből adódóan nem is bántam meg, hogy nem még vesztettem el. Szeritem nincs mit "bepótolni". Ettől még lehet normális kapcsolatod, normális nővel. Csak nem úgy kéne hozzáállni, hogy "úristen még szűz vagyok, lemaradtam 10 évvel, ez teljesen abnormális, így nem fogok soha kelleni normális nőnek".
2012. aug. 11. 16:20
 5/33 anonim ***** válasza:
De, elvesztettek valahol egy csomó önbizalmat. Viszont élhetnek utána is teljes életet egy "normális" nővel :P Aki millió köszönőlevelet írna mindenkinek aki elszalasztotta az illetőt, mert az a tizenévnyi szexmentesség mind az ő nyakába zúdul :P és az önbizalom is helyrebillen minden téren.
2012. aug. 11. 16:28
 6/33 anonim ***** válasza:

Semmi se veszítettél vele...nyugi!

Szerintem teljesen mindegy mikor veszíti el az ember...

2012. aug. 11. 16:31
 7/33 anonim ***** válasza:

TÉNYLEG.

Persze jó dolog, ha az emberre hamar ráköszön a szerelem, és áll mellette valaki (amennyiben igazi kapcsolatról beszélünk), de pusztán azért, hogy később veszíted el a szüzességed, nem maradsz le semmiről.

Majdnem 22 voltam, mire először lett valakim (akivel most is együtt vagyok), és nem érzem, hogy hű de sok dologról lemaradtam volna, amit nem lehet pótolni.

2012. aug. 11. 16:37
 8/33 anonim ***** válasza:
0%

Bírom mikor olyan emberek okoskodnak, akik szintén szűzek még 28 évesen is, h ki miről maradt le.

Egy lánynál még elmegy, bár feltételezhető, h csúnya, mint a bűn, de valaki majd csak megugorja.

Viszont egy srácnál egyértelmű, h 18 évesen már majd megvesz a pináért.

Szal én örülök, h nem húztam el 30 éves koromig, nagyon jó párnacsatákban volt részem, magabiztosabbá tett, megtanultam a nőkkel bánni, én örülök, h népszerű vagyok a körükben.

2012. aug. 11. 16:50
 9/33 A kérdező kommentje:
Akkor nyugodtan felakaszthatom magam. :((
2012. aug. 11. 16:53
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:50

Általánosítás, általánosítás, általánosítás...

Ráadásul semmi értelmessel nem szolgáltál, csupán annyival, hogy te mennyire népszerű vagy a nők körében.

2012. aug. 11. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!