Úgy döntöttem nem várok tovább, és elvesztem a szüzességem egy prostival. Aki volt már hasonló helyzetben, az le tudná írni mire érdemes figyelni? 23/F
Engem az erdekel ebben az egesz tortenetben - es ez most a kerdezonek szol -, hogy erzel-e barmi valtozast most, hogy atestel az elso szexen. Erzel barmifele megkonnyebulest? Felszabadultal, olyan mintha lekerult volna a valladrol egy teher? Ugy erzed, igy magabiztosabb, lazabb lettel, es konnyebben megy majd az ismerkedes?
Mert ha nem, akkor lenyegeben a 24 eves lany valaszolonak kell igazat adnunk: akkor most csak annyi tortent, hogy megtapasztaltad, milyen amikor hus a hussal erintkezik, de valojaban praktikus hasznod nem igazan szarmazott belole, amennyiben tovabbra sem erzed magad lazabbnak, felszabadultabbnak, magabiztosabbnak a lanyokkal valo erintkezesben.
De szerintem ezzel te magad is egyetertesz.
Igy lenyegeben akkor szamomra igazoltnak latszik (de persze javitsatok ki, ha rossz a kovetkeztetes), hogy nem onmagaban a szuzesseg tenye az oka annak, hogy valakinek nincs onbizalma a csajozashoz es sajnos ezen akkor a prostizas sem igazan segit (persze elkepzelheto, hogy vannak, akiknek ez ad onbizalmat, vagy egy lokest).
Tovabbra is mindenkinek szive joga eldonteni egyebkent, hogy jar-e prostikhoz vagy sem, csak az ember nagyon konnyen zsakutcaba kanyarodhat be, ha ugy gondolja, hogy ez az egyetlen megoldas maradt szamara, mas eselye nincs es ez majd valamifele megoldast jelent a helyzetere.
71-es: Ahogy az 53. hozzászólásban írtam, érdemben nem változott semmi, csak megtapasztaltam - hogy téged idézelek - milyen amikor a hús hússal érintkezik. Nem lettem magabiztosabb, lazább és nem megy könnyebben az ismerkedés.
Tehertől viszont így is sikerült megszabadulni, mivel hidd el, hogy 23 évesen ha nincs semmilyen szexuális tapasztalatod az eléggé lehangoló. Úgy érzem, hogy ha szexre kerülne sor, mostmár kevésbé lennék ideges és így jobban oda tudok figyelni közben magamra és a lányra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!