Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Úgy döntöttem nem várok...

Úgy döntöttem nem várok tovább, és elvesztem a szüzességem egy prostival. Aki volt már hasonló helyzetben, az le tudná írni mire érdemes figyelni? 23/F

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
ha ismered a női lélek bonyolultságát a női gondolkodást Mit miért csinálnak Mért rátzott le eddig 250 vagy több csaj másnak mért sikerül az első annak ellenére hogy ronda akkor már léptél előre sokat
2012. aug. 2. 12:23
 52/76 Kresznerits válasza:
43%

Igazából nem értem miért írja sok ember, hogy elkorcsosult a mai világ. Azért mert szabadabb szellemű, mert máshogy nőnek fel a fiatalok miért baj ez? 10-20 év múlva megint más lesz és az is elkorcsosult lesz? Csak akkor volt jó amikor a mostani 20-40 közöttiek voltak a fiatalok? Sokan mondják, hogy iphone meg számítógép meg facebook miatt minden más , de gondoljatok bele, ha akkor ilyen könnyen elérhető ez a sok high tech cucc ti nem használtátok volna? Mellesleg mi jogon mondjátok, hogy partyku**va vagy stb? Ha élvezi miért kell leszólni, ő ezt szereti, szeret leszopni minden bulin 6-7 f**szt akkor mi van? Ezért már elzűllött esetleg korcs? Nem értem

Mellesleg a kérdésedre válaszolván, ha komolyabb, bensőbb élvezetre vágysz egy ku***a azt nem tudja megadni neked de ha csak a sex, de inkább du*** élvezetére vágysz menj el nyugodtan vannak jól kinéző óvatos ku***k is nem mindegyik AIDS-es és hordoz nemi betegséget. Én azt ajánlom ha utobbi menj el hisz a p**a az p**a és az elélvezést mindenképpen élvezni fogod mar csak a neve miatt is de persze nem olyan mertekben mintha szerelemből lenne a szex.

2012. aug. 2. 19:42
 53/76 A kérdező kommentje:

Ma voltam egy prostinál és szeretném leírni a tapasztalataimat. Nem hiszem, hogy sokan olvasnák már ezt, meg a kommentek nagy része nem is a kérdésről szól, hanem lelkivilág kutatásról, ezért visszatérve a kérdés megválaszolásához, és amolyan zárásként gondoltam leírom ezt azoknak, akik később hasonló témában keresve, rátalálnak erre a kérdésre.

Először is nagyon ideges voltam az elején, de szerencsére akinél voltam rendes volt, így sikerült ellazulnom vmennyire.

Egy fél órára fizettem és röviden ami történt: tusolás, aztán ágyra le, pár perc szopás, aztán rámült és az rövid időn belül ki is végzett. :D

Miközbe csinálta nagyon jól esett, közbe persze simogattam meg minden, úgyhogy jól éreztem magam. Bár a lány kedves volt, de azért lehetett érezni, hogy neki ez csak munka, és én csak egy vagyok a sok kuncsaft közül, de úgy mentem oda, hogy ezzel tisztába voltam és vmennyire számítottam rá, így annyira nem lepett meg és nem idegesített, főleg nem miközbe rajtam dolgozott. :D De ha vkit ez nagyon zavarna, azoknak tényleg nem ajánlom a prostizást.

Viszont az elélvezés után jött a kevésbé jó része a dolognak: először is kellemetlen volt, hogy ilyen hamar elmentem, másodjára pedig rájöttem, hogy valójában mennyire természetes és nem nagy szám ez az egész. Szűzként ezt nehéz elhinni, pedig tényleg így van.

Mindenesetre ez a felismerés azért volt kellemetlen, mert bűntudatot éreztem, hogy ezt olyan fontosnak találtam. Úton hazafelé mindenfajta gondolatok kavarodtak bennem, de mire hazaértem nagyjából kitisztult a fejem, és nem ezekre a kellemetlen részekre koncentráltam, hanem arra amit élveztem, mert maga az aktus tényleg jó volt, még hogyha rövid is. Az úton hazafelé úgy éreztem megbántam a dolgot, de mire hazaértem rájöttem, hogy mégse, és jó élmény volt. Biztos vagyok benne, hogy más is jár majd így, és gondoltam jó ezt leírni ide.

Ahogy azt már korábban írtam, nem gondolom, hogy bármilyen változást elértem volna ezzel, de élménynek és tapasztalatszerzésnek jó volt, sőt elképzelhető, hogy visszamegyek kipróbálni más pózokat, meg javítani egy kicsit az időmön. :D

Ugyanaz a fiú maradtam mint előtte, és ugyanúgy változtatnom kell majd a hozzáállásomon, személyiségemen, bármennyire is nehezemre esik ez, ha a "normális" lányoknál sikert szeretnék elérni. Ugyanakkor viszont örültem, hogy feltettem ezt a kérdést, mert ahogy az a kommentek számából is kiderül, ez egy olyan téma amely elég sok embert érint vmilyen módon itt a GYIK-on, és jó volt erről beszélni. :)

Köszönön mindenkinek aki írt a témában!

2012. aug. 2. 20:22
 54/76 anonim ***** válasza:
56%

# 50: Bizonyíts! Eddig csak azt hallottam, amit én is tudok. Ha nem születtem félistennek, akkor minimum BMW, saját lakás huszonévesen és jó szöveg.

A sorrend nem véletlen. Ha BKV-vel jársz bulizni és anyádéknál laksz, mert még albérletre sincs pénzed, akkor a jó szöveg is kevés. Ó, mégsem! Ha félisten vagy, akkor elég, mert a csaj visz fel magához.

# 52: Mert míg régen a nők "elnyomásban éltek" volt egy kialakult egyensúly. Ahogy az udvarlásnak, úgy a kikosarazásnak is megvolt a maga hagyománya. Hogy népi szófordulattal éljek, a suszter megmaradt a kaptafánál. Most a nők uralkodnak, mert az egyenjogúság mellé MEGTARTOTTÁK a női előjogokat. A próbálkozókat nem kikosarazzák, hanem kiröhögik és megalázzák, ami egy életen át nyomot hagy bennük. A nők teljesen elvesztették a realitásérzéküket. Régen csak a gyönyörű lányoknak kellett Brad Pitt. Mindenki tisztában volt a saját adottságaival, most két végletre szakadt a világ. Öntelt ribancokra és önértékelési zavarokkal küzdő lányokra, utóbbiak között vannak nagyon szép és kedves lányok is, csak egy ilyet találni felér egy lottó 4-essel. Maradjunk az öntelt ribancoknál. Most az átlagos lánynak is Brad Pitt kell és nem adja alább, maximum kivénhedt 30 éves lotyóként, amikor már annyira kiélt lesz, hogy 40-nek néz ki és esetleg még van két gyereke két különböző apától. Olyankor jól jönnek a rendes srácok, már aki van olyan hülye, hogy beleszaladjon a csapdába.

Az önértékelési zavaros szép lányok meg annyira vágynak a szeretetre, hogy addigra hozzámennek a kivénhedt szépfiúhoz, aki veri őket, de ha nem, akkor minimum durva velük és folyamatosan csalja őket.

Dióhéjban, ez a baj a világgal.

2012. aug. 2. 22:39
 55/76 anonim ***** válasza:
Ha nem gáz, akkor leírnád mennyibe fájt a prosti?
2012. aug. 3. 00:49
 56/76 A kérdező kommentje:

55-ös: Fél óra 6 ezer forint, egy óra pedig 10 ezer forint akinél én voltam, extrák nélkül.

A lány rendes volt, és a teste és az arca is nagyon szép. Nem bántam meg, hogy ezt az összeget erre költöttem, egy ilyen külsejű lánynál másképp amúgy se lenne esélyem.

2012. aug. 3. 10:58
 57/76 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszodat:)
2012. aug. 3. 19:26
 58/76 anonim válasza:
Én is el akarok menni prostihoz,nem azért mert felénk vagyok vagy mert csúnya,vagy nemtok beszélni a lanyokkal...sportos magas jól kinezo srác vagyok,egy a baj...a korombelo lányok a nagy őt varjak...15 évesen nem várom el tőlük...de csak nőkre tudok gondolbi és hogy milyen lehet....szerintetek gáz???
2012. aug. 7. 16:03
 59/76 anonim ***** válasza:
15 évesen nem fogad egy magára valamit is adó prosti, 18 alatt törvényileg nem is fizethetsz a szexért, ő pedig nem fogja kockáztatni a jól jövedelmező munkáját azért, hogy egy elővigyázatlan fiatal srácnak utána jön az erkölcsös apja vagy az anyja és feljelenti bosszúból a prostit.
2012. aug. 7. 16:12
 60/76 anonim válasza:
de ö nem tudja hogy 15 vagyok, és nagyon idösnek nézek ki...piát,cigit kiadnak, izmos, járok gyurni, 86 kg , 187 cm,,, elhiszik hogy 18 vagyok
2012. aug. 7. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!