Úgy döntöttem nem várok tovább, és elvesztem a szüzességem egy prostival. Aki volt már hasonló helyzetben, az le tudná írni mire érdemes figyelni? 23/F
10-es: köszönöm a kedves szavakat, jól estek.
Nem teljesen értem mire célzol azzal, hogy még "jó fiú" vagyok, és nem kéne elkallódni. Azzal, hogy elmennék egy prostihoz, sztem nem kallódnék el és maradnék "jó fiú", de ha mégis változna vmi, őszintén én örülnék neki, mert a jelenlegi állapotomnál nem lehet rosszabb, tekintve, hogy képtelen voltam eddig bárkivel is kapcsolatot kialakítani.
Inkább leszek "nem jó fiú" (bármit is jelentsen ez), aki képes kapcsolatot teremteni lányokkal, mint "jó fiú", akit észre se vesznek.
nem igazi férfi az aki szexért fizet
Erre csak annyi a valaszom, hogy mineden ferfi fizet a szexert, valaki konkretan egy arat, valaki az idejet, valaki meg azt, hogy hagyja meggyuruzni magat.
Aki meg lanykent ide irogat, hogy mennyire szanalmas, hogy kur@val veszti el, hat konyorgom, ha nektek szegeny gyerek nem kellett, akkor megis mit csinaljon??
Sztem teljesen mind1 hol es kivel tortenik, a lenyeg, hogy a nyomas enyhuljon rajta es kesz. Ha kedves kerdezo, a Safe sex szabalyait betartod, nem lesz gond. De, hogy normalis kapcsolatot ki tudj alakitani eggy kicsit meg kell eroltetned magad. Mert nem tul egeszseges evekig kurv@zni....
30-as:
Hát én nem tudom.. elképzelhető hogy így van ahogy mondod, ha már tapasztalatból beszélsz.
Nem állítom, tényleg nem lehet egyszerű 'csajozni', sok a ribi. Én azért mondtam hogy jobb összeszedni diszkóba valakit, mert legalább megmaradt annyi férfiasság az illetőbe hogy 'levadássza'a lány. Egy picikét küzd érte. Van egy minimális esély, hogy esetleg jól működő kapcsolat legyen belőle.
Egyébként nekem is elég sok problémám van a mai férfiakkal:D De ettől még reménykedek, és próbálom 'nem eladni' magam..
kérdező:
a felfogásra értettem a 'jó fiú' kifejezést.
Mert ha ennyi ideig tartogattad magad, akkor neked értékeid lehetnek, céljaid, vágyaid amit nem kéne feladni,csak azért mert sok falba ütközöl jelenleg.
Sosem tudhatod mikor találkozol egy normális lánnyal, akire vártál és akkor elpazaroltad volna magad egy prostinak?
De látom sajnos feleslegesen próbállak meggyőzni hogy ne próbáld ki:(
"Én azért mondtam hogy jobb összeszedni diszkóba valakit, mert legalább megmaradt annyi férfiasság az illetőbe hogy 'levadássza'a lány. Egy picikét küzd érte. Van egy minimális esély, hogy esetleg jól működő kapcsolat legyen belőle."
Na ne etessük már népet! Party k...ával jól működő kapcsolat, persze:) Ilyen még a mesében sincs.
nem feltétlen partyk.-ra gondoltam:d ha már állandóan ezt a szót használod..
mi van ha egy amúgy rendes, de elkeseredett lánnyal hoz össze a sors?
Olyan kombinaciot meg nem lattam, hogy elkeseredett de szep lany. Elkeseredett de csunya esetleg, elekeseredett es duci ezek vannak. A legtobb szingli csaj meg elvezi, hoy szingli lehet. Mert, nehogy mar valakihez is alkalmazkodni kelljen, max a kis-taska kutyajahoz.
Ha az ertekrendje miatt tartogatja magat akkor 30 evesen is ide fog jarni a GYIK-re onbizalmat gyujteni.
Ez a topik nagyon tanulságos, szüzeknek és nem szüzeknek, fiúknak és lányoknak is... Embeeer, ennyi okos lelki beteget egy helyen pszichiátrián se találsz. És még azt hittem, én vagyok a gátlásos és az olyan, aki nem látja normálisan a világot.
Ez a "rosszfiúknak/rosszlányoknak kedvez az élet", ez b.romság. Kivéve persze, ha az érzelmek nélküli, egymás-díszei-vagyunk kapcsolatot kedvezőnek találod, akkor igen, tény, rohadt jól elvannak az ilyenek. De ha prostituáltakat használsz, csak hogy elveszítsd a szüzességed, és ha rákérdeznek, mondhasd nyugodt szívvel, hogy nem, dehogyis vagyok már szűz, ha ha de vicces vagy, akkor neked nem is való rendes csaj, öregem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!