Úgy döntöttem nem várok tovább, és elvesztem a szüzességem egy prostival. Aki volt már hasonló helyzetben, az le tudná írni mire érdemes figyelni? 23/F
1 óra 10000-15000
alatta valami bibi van , felette meg beképzeltek de jobbak
10 valaszolnak big like!!!
Amugy szerintem menj el, mert lehet pont attol no meg az onbizalmad! De fogadd meg, az elozo tancsot: Akarkit megkaphatsz, de azert tenni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10-es, mindig is átlagos külsejű lányokkal próbálkoztam, és nem a legszebbeknél, mert tudom, hogy én se nézek ki túl jól. Általam csúnyának ítélt lányoknál nem, de mint te is írtad, te se kezdenél általad csúnyának ítélt fiúnál, úgyhogy sztem ezt nem várhatod el tőlem se.
A dolgot ott látod rosszul, hogy eddig én mindig csak elutasításokat kaptam, és ezért az önbizalmam egyenlő a nullával. Ilyen fiú egy lánynak se kell, ezért jelenleg nálam a prosti nem az egyszerű út, hanem úgy tűnik az egyetlen út...
10-es vagyok:
Akkor sem szabad feladni! Persze, mind ez amiről én beszéltem arra vonatkozik ha kapcsolatot szeretnél!
Ha csak szexre hajtasz, ahhoz tényleg elég egy prosti. Megkapod a testi vágyat, de kapcsolatod továbbra sem lesz, még akkor sem ha ettől önbizalmat kapsz( amit erősen kétlek)
Egyébként nem hiszem el, ha lemész egy nagysikerű diszkóba, nem tudsz egy részeg lányt rávenni menjen veled haza. Tömegszámmal vannak a kiéhezett, kis ribik és még olcsóbban is megúszod( max egy két italra kell meghívni)
de szörnyű hogy mindenkinek központi kérdés mikor veszti el a szüzességét( és már az nem is fontos hogy kivel)..
ha ilyen fiúk a prostiktól várják az igazi élvezetet nem tudom hova fog fajulni még tovább ez a világ ..
elkeserítő mindenesetre
"Itthon mondták nekem, nem baj ha fiút hozol, csak legyen már valakid... Később mndtam homi vagyok, PEDIG NEM NEM NEM vagyok az, de így jobb, mert lekopnak rólam."
Ez nagyon durva. Gratulálok a szüleidnek.
Utolsó azért vedd azt is figyelembe, hogyha elég egy ét ital akkor szerinted hányan "hívták" meg egy két italra és azok álltalában le se szarják, hogy van a rajtad (mondjuk rajtad pont nem:D) óvszer vagy nem. Szerintem egy partyk*rvától nagyobb esélyel kapunk el valamit mint egy prostitól aki elvárja hogy huzzona kuncsaft. Nyilván az én feladatom a védekezés, de egy buli közepén nyilván és is ittam így előfodulhat, hogy rosszul húzom fel vagy kiszakad stb stb és kinek van kedve egy koszos hangos wc ben vagy a ház mögött megdugni random csajt mert haza vinni bztos nem fogom, mi vagyok én hotel?
Tapasztalat, prostinál voltam szüzesség elvesztése céljából (21 évesen), utána meg volt pár részeg partyk*rva :D
Kérdező: menj el nyugodtan hidd el jó lesz, plusz egy gátlásoldó is elvégre nem kell amiatt izgulni, hoy "úristenmileszhamegtudjahogyszűzvagyok". El ne hidd, hogy sokan értékelik a szűz fiúkat. Lószart, aki már 20on felűl szűz azt úgy küldik el a p*csába,
Nem tagadom biztos léteznek rendes lányok, de mint a 10es válaszoló írta a világ elfajult igen orossz irányba az emberek 70-80% zakkant önző gyökér egyszerűen fogalmazva. A maradék 20-30at meg statisztikailag nehéz megtlálni mert zok nem a diszkó kellős közepén fekszenek részegen hanem otthon vannak vagy normális helyen, esetleg az utcán, de utcán nagyon kevés lány enged a leszólításnak max ha valami extrém jól nézel ki vagy a szöveged. (Esetleg plázap*csátkat felszedhetsz könnyen ha egy bmw x6ossal beparkolsz eléjük)
Helyesírási hibákért és fogalmazásért bocsánat, most lesz*arom az ilyesmit:D
Nem igazán járkálok diszkókba, de sztem a fiúk többségben vannak ezeken a helyeken, és nem látom hogyan lennék képes felszedni egy lányt amikor sok, nálam jobban kinéző és jobb dumával rendelkező srác közül válogathat... de lehet tévedek és ki kéne próbálni, mondjuk elsősorban kapcsolatot szeretnék.
Amúgy sem vagyok egy bulizós fajta, eddig mindig nyugodtabb baráti összejöveteleken, suliban vagy munkában próbáltam ismerkedni, csak sikertelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!