Úgy döntöttem nem várok tovább, és elvesztem a szüzességem egy prostival. Aki volt már hasonló helyzetben, az le tudná írni mire érdemes figyelni? 23/F
Ha veterán vagy itt a gyk-n akkor te is láthatod a "miért van az, hogyha egy fiút sok csaj megtol az király míg a lány ha sokkal volt az k*rva"
Na itt is ez a helyzet, míg a fiúknál királyság a sok csaj megdugása, de ciki a szüzesség addig a csajoknál ha sokan át, ennek rajtuk az a k*rva, de érték ha szűz.
Példa: Egy vadász aki sok vdat eljtett jó vadász, de aki egyet se az szar vadász, egy vad akit könnyű eljeteni unalmas vad, de akit még nem (tdutak) ejtettek el vagy nehéz elejteni az a jó vad
18as: ez roppant érdekes:D szóval szerinted, egy k.-tól (akin átment egy fél város)kevésbé nagy a fertőzés veszély, mint egy random lánytól??(akinek lehet te vagy a 2.-3. az életében?)
Én, ha fiú lennék tuti nem lenne gusztusom egy k.-hoz akinek ( már bocsánat) de mindene szét van d**va!
kérdező:
Gondoltam, hogy nem vagy az a diszkóba járós fajta, de ha könnyű szexet akarsz ott kapsz. És hidd el, az ottani lányoknak a legkevésbé számít hogy nézel ki, vagy milyen a szöveged! Mondom; meghívod egy italra és már megy is...
Fél évig forgattam dok.filmet a fiatalok ismerkedési szokásairól, jó párszor volt alkalmam ilyesmit végig nézni:D
A kapcsolat egészen más tészta. és azt mint mondtam nem lehet itt kezdeni...
Volt egy fiú barátom aki azt mondta, nem igazi férfi az aki szexért fizet. Lehet benne valami..
21es: nem számítok veteránnak, sőt!:)
Nem beszélnénk erről, ha nem akarna mindenki megfelelni a ' nagy' közönségnek. Ha TE nem tartod cikinek, akkor kit érdekel ki tartja annak? Ha kapcsolatot akarsz, akkor feltételezem számít hogy a nővel meglegyen az összhang. Na, hát keress olyan lányt aki szintén így gondolkozik. Nem könnyű, de semmi sem az.
Ha meg te is cikinek tartod, akkor tegyél ellene. A világ legegyszerűbb dolga, bemesélni magadnak hogy senkinél sincs esélyed, magányosfarkas maradsz,örök szűz. Állj talpra, hozz ki magadból a legjobbat és keress!! járj nyitott szemmel, ha visszautasíatanak? erősítsen a tudat hogy te a lelkitársad keresed, és akkor nem ő volt.
Ne már hogy az legyen a megoldás hogy prostihoz mész!!
Újabb ember aki inkább megfutamodik a problémák elől. Persze kvárzni könnyebb. És még fizetsz is. :D
Na ez még annál is szánalmasabb, hogy 23 évesen szűz vagy (amit én pl. nem tartok cikinek). Tapasztalt nem leszel, elmondhatod magadról, hogy seggbetettél egy prostituáltat akin már több tíz, esetleg több száz ember átment. GRATULA. Büszkék vagyunk rád. :)
Csak így tovább. 21L
Szánalmas vagyok tudom, de már annyira elegem van az egészből, úgy érzem, hogy semmi nem fog megváltozni, hiába lennék türelmes... kezdek depressziós lenni.
Arra gondoltam, ez egy kisebb változást hozhatna az életemben ezen a téren, de látom miért gondoljátok szánalmasnak. Nem tudom mi tévő legyek :(
10es vagyok:
Kérdező: Tudod mit csinálj_? foglald le magad. Ajánlani tudom a futást,feszültség levezető is!:)
Hidd el, nagyon nehéz elérni azt hogy meg legyél elégedve magaddal, de muszáj mert csak így tudsz boldogulni az élet összes területén! Ha magabiztos vagy az már fél siker..
Én is úgy kezdtem hogy mindennap futottam a Margitszigeten egy kört, és annyira büszke voltam magamra hogy megcsináltam, hogy már úgy indultam suliba, hogy tettem valamit magamért!:) Kis lépés..
Nekem sincs barátom, egyedül vagyok,én is éreztem magam emiatt nagyon rosszul. Egész nap otthon ültem és azt mondogattam hogy nekem soha senkim nem lesz. Ettől nem lett jobb..és neked sem.
A prosti egy rész megoldás: elmész elveszted a szüzességed,akkor lehet megkönnyebbülsz hogy egy gonddal kevesebb, de olyan rendes srácnak tűnsz hogy tuti hogy utána visszaesel.
Én annyira szurkolok neked!:) Komolyan. Nem ismerlek, de mozogsz a határon mikor a jó fiú még jó fiú, és nem kéne elkallódni..:( légy türelmesebb!
Találj valami hobbit,filmezz nem tudom akármi, csak ne keresd ennyire a boldogságot
Hát azt attól függ, én pl 22 vagyok így nyílván nem gyerekzsúrokra járok (egyébként utálok bulizni csak néha (2 havonta 2szer) megyek egy két dugás miatt) így azokon a helyeken kb velem egykoruúak vannak, az ottani 20 éves csajok közűl szerintem minimális az olyan aki szendeszűz volt addig onnantól kt ital után dugni lehet, akkel ezt el lehet játszani az 100 csajbol minimum 70 már igazi veterán és isten tudja megmondani, hogy akik karóbahúzták melyen biológiai állapotba voltak. A prosti legalább elvárja, hogy huzzon a pali óvszert azért kezdetnek ez jó, vagy ha biztosra megy akkor olyahoz megy aki tud tesztet felmutatni (beszámolók.hun van ilyen opció).
Nézzünk szintén egy példát csaj szemszögéből: adott egy csaj aki 2 éve nem volt palival ezért lemegy egy bliba, 90% eséllyel iszik is, összeakad egy palival aki bejön neki, de mi az esély rá, hogy valami szende gyerekkel futott össze vagy a bulik bikáhával aki mindenkit megdug aki mozog. Elvégre az ilyen egyéjszakások elött nem szokás kiismerni ez embert lelkileg. szende ill bika fiú javára a mérleget az dönti el a csaj mennyire jól néz ki. Egy átlagos fiú max nagyon sok pi után megy oda egy fullos csajhoz, és a gyözelmi esélye is a külselyéhez mérhető. A bulik ilyenek itt biztos nem a belső számít.
Definíciók röviden és tömören:
Partyk*rva: Nagy mennyiségű idegen farok járt benne.
K*rva: Nagy mennyiségű idegen farok járt benne.
A választás eredménye a részletekben rejlik. A partyk*rva sokszor arra se emlékszik kik dugták meg vagyk iket elégített ki orálisan a wcben.
Az állításod helyes, de elavult, kb a 90-20 években volt logikája, de a vílág hatalmasat elkocsrosult. Velem hasnoló korú vagy gondolom nem telefonok ifphonek és fb-ben nőttél fel, hanem a normális korban, gondolom nálad az álltalánosban még az embereknek eszébe nem jutott a szex vagy a párkapcsolat. A mai világban ez mind természetes, gyakorlailag selejt a mai társadalom (legalábbis a fiatalabb generáció) akad köztük normális embert, de lőbb utóbb a gépezet magukba olvasztja:D
Remélem leírtam mindent amit akartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!